Man crossdressing novell

Man crossdressing novell – När jag följde henne kunde jag inte låta bli att beundra hennes kropp. Hon hade verkligen en bra kroppsbyggnad. Jag såg henne på festen främst framifrån, men hon hade också en bra figur bakifrån. Vi gick tillsammans genom trapphuset till hennes lägenhetsdörr. ”Det var allt. Här måste jag säga adjö till dig, ” sa hon och vände sig om igen. ”Synd, jag skulle verkligen ha velat spendera lite mer tid med dig”, sa jag lite tyvärr. ”Jag också med dig, verkligen. Men tyvärr är det inte möjligt. Jag vill inte berätta varför. Eftersom du är väldigt trevlig och du förmodligen inte kommer att gilla mig längre när du vet det. Kom igen, Jag ska ge dig en kyss till. Och sedan byter vi våra mobilnummer och kan sedan gärna göra något tillsammans igen. Men precis som vänner ” sa hon med ett ursäktande utseende och höjde armarna för att omfamna. Vi kramade och kysstes. Jag strök försiktigt henne med min tunga och började sakta slå ryggen med mina händer. När jag kom fram till hennes rumpa verkade hon inte ha något emot det, men gick också till min rumpa. Långsamt gick jag tillbaka upp med mina händer och började stroke hennes bröst. Hon tog ett djupt andetag och verkade njuta av det. Så jag bestämde mig för att försöka lite längre. Jag gick långsamt ner med min hand och tryckte upp den igen under hennes topp. Jag gled min hand under hennes bh och tog nu hennes bröst direkt i min hand. Medan vi fortsatte att kyssa, ledde jag nu min andra hand under hennes skjorta och hade snart båda brösten utan att störa tyget däremellan i mina händer. Hon hade redan gjort mig bältet lite längre och en hand av henne var nu på baksidan av mina byxor. Jag njöt av hur hon strök min rumpa. Plötsligt ljuset gick ut i trapphuset, som hon tog som ett tillfälle att sätta sin andra hand framför mina byxor och leka med min nu hårda penis. Nu ville jag gå ett steg längre och långsamt drog ut en hand från under hennes skjorta. Jag gick tillbaka till hennes rumpa och ville lägga min hand i hennes midjeband. Men det var för hårt. Så jag öppnade hennes bälte och sakta gled in i hennes byxor. Hon släppte min penis och höll min hand. ”Vill du smeka min fitta?viskade hon? ”Ja, jag skulle vilja om jag får,” viskade jag tillbaka som svar. ”Jag är ledsen, men jag kan inte,” viskade hon tillbaka med ånger. Hon verkade rädd. Jag visste inte vad jag skulle göra. Hon strök min rumpa och min penis, jag kunde stroke hennes bröst men fick inte röra hennes fitta. ”Varför inte?Jag viskade den enda frågan som kom till mig. Hon blundade och såg ut som om hon skulle behöva övervinna sig själv väldigt mycket. ”Var inte för äcklad av mig eller arg på mig”, frågade hon mig tyst. Jag trodde att hon hade sina dagar och lovade henne att jag varken skulle vara den ena eller den andra. Sedan ledde hon tveksamt min hand djupare in i hennes byxor. ”Som du kan se har jag inte alls en fitta”, viskade hon och väntade mig nog att lämna henne nu. Och faktiskt kände jag nu inte en mjuk fitta på min hand, men en hård penis. ”Vi går in. Jag skulle vilja se honom, ” jag viskade och höll hennes penis tätt i min hand.

Lyckligtvis förvånad, vände hon nyckeln i låset och öppnade dörren. Jag släppte inte av hennes penis och följde henne inuti. När hennes lägenhetsdörr stängdes började jag omedelbart ta av sig byxorna. Precis när byxorna drogs ner till anklarna knäböjde jag framför henne och började blåsa henne med glädje. Hon var tvungen att stöna omedelbart. Jag har redan nöjt tillräckligt med män muntligt och därför kunde jag göra det ganska bra. ”Det verkar inte störa dig”, stönade hon. För svar Jag fick upp och kysste henne. Jag knuffade hennes topp högre och högre och slutligen över hennes huvud. Omedelbart kysste jag henne vidare och började nu öppna sin bh. Nu när hennes bröst inte längre hölls, blev jag förvånad över att se hur stora de verkligen var. Jag gick ner igen och började leka med min tunga på hennes bröstvårtor. Jag ledde hennes hand i mina byxor och hon började leka med min penis igen. Det tog inte lång tid och hon öppnade mina byxor helt för att släppa mina byxor ner. ”Har du glidmedel där?Jag frågade henne, släppa hennes bröst. ”Ja, naturligtvis, kom med mig,” hon återvände och drog mig på min penis i riktning mot sovrummet medan jag sprang ut ur mina byxor.

I sovrummet tog hon först av mig skjortan, sen knuffade hon mig på sängen. ”Gillar du fetters?Hon frågade när du öppnar en låda i hennes garderob. Jag nickade och hon kom tillbaka till sängen med en flaska glidmedel, en dildo med en sugkopp och fyra handbojor. ”Jag skulle vilja binda dig först”, sa hon och började knyta mina handleder till sin sängstolpe. Jag fick dem gjorda och sträckte ut mina händer och fötter till sängkanten. Men hon fäste bara mina händer på sängkanten. Ankelmuffarna kopplade dem under sängen med ett rep så att jag var tvungen att göra mina ben brett ifrån varandra.

Nu sprider hon lite smörjmedel på dildo. ”Jag behöver det för pre-stretching,” svarade hon på min ifrågasättande blick. Sedan satt hon mellan mina ben på sängen och började blåsa mig en. ”Normalt blåser jag killen bara en vistelse men även klädd. Ingen får veta vad jag egentligen är. Något som med dig har jag inte haft länge och vill ta tillfället i akt att göra något som jag inte kunde göra lamge längre”, sa hon glatt och långsamt sätta dildo i ryggen. Jag blev förvånad, för jag antog att jag skulle vara i den direkt och inte tvärtom. Men jag hade aldrig något emot att vara passiv och så jag avslappnad. Hon spelade något med sin dildo i min rumpa och fortsatte att suga min penis. Tills hon äntligen nått för flaskan smörjmedel igen och fördelade den på hennes penis. Sedan drog hon ut dildo, satte den med sugkoppen på sängbordet och satte in hennes penis i mig. Han kände sig så mycket bättre än dildo och långsamt började hon knulla mig.

På grund av penetrationen av min anus, min erektion avtog och efter att hon var försiktig i början, höll hon mig snart av höften och började knulla mig mer kraftfullt tills hon knullade mig riktigt hårt. När hon äntligen kom in i mig stannade hon i mig och efter att hon hade helt smakat sin orgasm började hon spela på min penis igen. Hon gnuggade honom tills jag äntligen stänkte på magen. Sedan drog hon ut ur mig, och slickade min penis och min mage ren. När hon var klar höll hon ut sin nu halvhårda penis till mig och lät honom slicka mig ren. Slutligen låg hon bredvid mig och snugglade upp till mig. Hon drog täcket över oss och somnade. Bunden som jag var, jag somnade också i hennes armar.