Hanrej dominant kvinna novell

Dating club +21

Aduit games

Hanrej dominant kvinna novell – På dansgolvet hade stämningen nått sin topp. Jag var också på det bästa humöret den kvällen. Jag hade äntligen kommit över separationen från Sabine, min sista flickvän, med vilken jag hade varit tillsammans i 2 år. Nu letade jag efter en ny tjej, som jag kunde stänga i mitt hjärta-ja, faktiskt kom det till mig först och främst på tillfredsställelsen av mina fysiska behov.
Jag letade inte specifikt efter drömkvinnan, en icke-bindande affär skulle göra det för början. Det var redan efter midnatt, min tunna tröja fast vid min överkropp och faktiskt jag ville ta en dans paus och få en öl vid disken när det fångade mitt öga. Hon föll nästan i mina armar, för en dåre hade knuffat henne, så hon snubblade på mig. Idag tror jag ibland att det kan ha varit avsiktligt. Hon strålade mot mig från himmelsblå ögon, håret var mörkt brunt med en kant av rött.

Exakt vilken typ av kvinna jag gillar. Hon var ganska lång, säkert 1,80. Men eftersom jag är nästan 1,90, jag gillar långa kvinnor. Hon bar en ganska snål mini och en stram topp som låter se stora bröst. Hon hade lindat en liten sidenscarf runt halsen.
Vi dansade över gatan ett tag och tittade in i varandras ögon och log mot varandra då och då. Jag gillade henne, hon visade en skarp bröst under hennes snäva tröja och benen som kikade ut ur minikjol var inte heller från dåliga föräldrar. Hennes parfym omringade mig diskret och lät mig falla i drömmar om Långa Nätter som gått igenom. Vid något tillfälle kunde jag verkligen inte dansa längre eftersom min tunga var nästan fast vid min gom, och jag gick till baren. Hon stannade på dansgolvet och när jag druckit min öl sörjde jag redan att jag kanske hade missat en stor chans. Så jag strävade snabbt tillbaka på dansgolvet och där dansade hon fortfarande lös och sprudlande. Jag knuffade mig så diskret som möjligt nära henne och vi fortsatte där vi hade slutat.

Någon gång sprang” ingen ” och hon kom närmare. Vi låter båda våra höfter cirkla vildt och då och då rörde vi varandra som om det var en slump. Jag kunde inte göra något åt det, en bump växte i mina byxor. Jag hade inte känt en kvinna för länge. Vid något tillfälle DJ ändrade stil och jag var trött på att dansa.
Så jag bjöd in henne till baren för en drink, hon log mot mig och följde mig. Jag beställde en Cuba Libre för mig och en martini för henne. Vi prostrated och till och när jag tittade in i hennes ögon var jag väldigt tätt i byxorna. Hon presenterade sig som Maike. Hon kom från en liten by ca 100 km härifrån och hade just flyttat hit för några veckor sedan. ”För många filistéer och rättigheter”, som hon sa. Vi pratade om våra hobbyer, om våra jobb – hon var sminkartist på teatern – och jag fann henne alltmer sympatisk. Även om jag måste erkänna att hennes tuttar bidrog mycket till denna sympati.

Under det livliga samtalet hade vi druckit ganska mycket och jag kände att jag hade en stor swip. Hon verkade tänka på alkoholen mindre, vilket jag fann ganska ovanligt för en kvinna. Vid något tillfälle var jag tvungen att komma ur den rökiga luften i diskoteket och jag föreslog att göra ett litet varv runt kvarteret.
Vi gick ut och gick lite över fälten. Det var sommar och runt diskotek fälten var i full mognad. Hög vete, korn, vad växer bara runt den här tiden. Min lilla man rapporterade trots alkoholen, som jag upprepade gånger stirrade in i hennes halsringning.

Plötsligt slutade hon. ”Du vill ha det också, eller hur?”Jag var först förvirrad, vad menade hon? Mitt dumma uttryck måste ha talat. ”Fan, jag menar.”Detta direkta svar fick mina byxor att brista. Hon tog mig i skrevet och masserade mig hårt genom byxorna. Jag stöna, för länge jag hade missat grepp om en främling. Jag knuffade in henne i vetefältet.
Snabbt hade hon sedan öppnat mina byxor och befriade min kuk från hans fängelse. Jag var glad över hur bra hon ryckte honom, sällan hade en kvinna gjort så bra vid första greppet. Jag tog hennes bröst, men innan jag kunde fortsätta att rota, sjönk hon till knäna framför mig. Så jag stod där, min överkropp synlig långt ifrån, mitt på vetefältet och kände hennes mjuka läppar runt mina glans. Hon slickade mycket noggrant, då började hon med sugande rörelser som jag trodde att min grädde måste skjuta ut omedelbart. Ena handen lindade mina bollar och med den andra hon fingrade mig runt anus, det var otroligt kåt. Jag var tvungen att kontrollera mig själv för att inte stöna högt.

Det tog bara några slag av tungan och jag var på väg att cum. Hon måste ha känt det, för hon släppte mig och drog ner mig till henne. Vi sjönk sida vid sida till den lummiga jorden. ”Du är verkligen kåt nu, eller hur? Är du en av de män som inte bryr sig om någonting?“

Jag visste inte hur man tolkade denna fråga och svarade försiktigt: ”nästan allt.”Hon tog min hand och ledde henne in i skrevet. Jag förväntade mig tröstande värme under en tunn glidning. Vad jag kände i stället fick mig att köra tillbaka i skräck. En kuk! En hård, tjock, kort kuk! Jag flämtade i skräck, denna ras kvinna var i verkligheten en man! Eller en torped..
Jag brydde mig inte, jag ville bara gå. En titt på min egen kuk fick mig att inse att han inte tyckte så illa. Han ville knulla till varje pris, som det tycktes mig. Hon eller ska jag säga att han, hade samtidigt drivit upp toppen och presenterade mig hårt, stora bröst som från en bilderbok. Maike spelade på vårtor och de blev faktiskt stela. Ovanför den perfekta kvinnan och under en kuk!

Hon drog upp sin kjol och ner hennes trosor. Som en kanin framför ormen stirrade jag på henne. En kort tjock svans stod vertikalt av hennes kropp. ”Brösten är från kirurgen och snart kommer hanen av.”Sedan tog hon min hand och satte den på sin bultande varma kuk. Jag trodde fortfarande ”du”, trots att jag höll det motsatta argumentet i min hand.
Känslorna i mig var motsägelsefulla. Å ena sidan fann jag det äckligt att hålla en mans kuk i min hand, å andra sidan vände det mig på och jag var nyfiken på hur det skulle vara att blåsa eller knulla henne eller honom.. var ska man knulla? Ja, jag antar att det bara finns plats i röven. Jag började försiktigt rycka Maike, jag kunde inte hjälpa det, någonstans hade mina hormoner blivit oberoende.

Maike stönade voluptuously och lutade sig tillbaka, hennes ben spred sig brett som en riktig kvinna och snurrade sina egna bröstvårtor runt. Om jag inte provade det idag, skulle jag nog aldrig göra det. Jag gled lite lägre och närmade sig svansen med min mun. Hon gjorde inget för att driva mig längre, bara ligga där och väntade. Jag trodde nästan att hon knappt vågade andas. Jag hade aldrig lagt en kuk i munnen förut. Jag är ingen gay hater, men jag har en ganska homofobi som de flesta män. Som tonåring hade jag en gång gett en vän Wichshilfe, som jag var mycket generad i efterhand.

Och nu stängde min mun noggrant, som om han kunde cum varje ögonblick, runt en plump, tjock glans. När jag lät spetsen på min tunga glida försiktigt över spetsen, stönade Maike högt. Jag blev djärvare och framför allt hornier tog det lilla fettet längre in i munnen och började suga honom lätt. Det smakade bra, inte så gott doftande som en cunt, men känslan var bra. Min hårda kuk rummaged nästan i smutsen, så kåt jag var. Jag var tvungen att knulla snabbt, annars skulle jag injicera min goda grädde här i leran.
”Låter du dig bli knullad?”Jag frågade henne genom att kort släppa sin kuk och titta på henne expectantly. Maike grinned: ”Visst, jag skulle vilja, Jag trodde redan att jag skulle behöva göra utan att fylla idag.”Hon drog en kondom ur sin handväska och kom till knäna, gled över till mig och skalade preventivmedel från omslaget. På nolltid hade hon glidit över till mig och min kuk var redo att knulla en mans röv för första gången i mitt liv.

Min andedräkt gick snabbare, jag var fruktansvärt upphetsad och fruktade redan att min Nudel kunde svika mig. Men han stod kvar hårt och nästan vertikalt. Maike knäböjde och sträckte sin rumpa ut till mig inbjudande. Eftersom vi inte hade något smörjmedel spottade jag henne hjärtligt på rosetten och fördelade fettbrunnen. Sedan tappade jag en dab på min jacketed kuk och satte min pulserande lust på hennes rosett.
Hon slappnade av och jag halkade så enkelt in i hennes tarmar som om det vore en fitta. Långsamt började jag röra mig i henne. Hon sträckte sig bakom och drog min hand framåt och satte den runt sin styva kuk. Tillsammans ryckte vi henne medan jag fortsatte att flytta i henne.

Snart blev min takt snabbare, jag kunde knappt kontrollera mig själv. Plötsligt skrek Maike och hennes anus kontraherade rytmiskt. Hennes sperma klappade på golvet. Det slog mig att det var fantastiskt att hon fortfarande kunde injicera trots hormonbehandling. Sen sköt den upp i min kuk också. Jag tömde mig helt i parisiska och sedan försiktigt drog sig ur henne. Jag drog av kondomen och slarvade bort den. Avslappnad vi låg bredvid varandra i kikar vete fältet och såg upp till stjärnorna. Jag hade knullat en transsexuell och tyckte det var coolt. Även nu, efter orgasmen, efter att lusten hade sjunkit.

Dating club +21

Aduit games