Novell om makens feminisering

Dating club +21

Aduit games

Novell om makens feminisering – Jag arbetar tillsammans med bei i ett datorföretag och reparera datorer. För det mesta är jag då på väg och reparerar datorerna på kundernas hem. Också den här gången fick jag för att beställa honom en höghus för att reparera en dator. Jag ringde på dörrklockan eftersom en trevlig gammal dam redan hade stoppat mig ytterdörren.
Jag ringde igen. Sen kom jag ihåg vad min chef sa till mig. Jag borde ta nyckeln under dörrmattan om du inte är där. Tanken på att arbeta i en konstig lägenhet var lite konstig, men lägenheten var långt ute så att jag inte ville gå ut igen. Jag öppnade dörren och letade efter datorn. I vardagsrummet jag sedan vägg det och inställd på att arbeta.
Jag hade just öppnat datorn eftersom jag hörde bakom mig vardagsrummet dörren. Förvånad, jag tittade på de två människorna. Det var Petra och Lana de två vackra kvinnorna med det speciella mellan benen. Petra hade idag svarta höga klackar, svarta nylons, en svart push-up bh som lyfte hennes bröst ännu mer och en svart trosor som redan var ganska bulged av hennes kuk. Lana hade röda stövlar som nådde ovanför knäna, en röd läderbh och en svart kort där det fanns ett hål i framsidan. Genom detta hennes enorma kuk såg ut som redan var svårt.

Jag gick upp och de hälsade mig alla med en passionerad kyss i tungan. Sen knuffade de ner mig och jag befriade Petras kuk från hennes snäva Trosor. Jag knuffade honom i halsen och sög av den. Även Lana läste jag inte otillfredsställd. Jag ryckte den långa kuken försiktigt igenom.
Nu bytte jag kuken honom min mun och ryckte kuken av Petra. Lana hade en knäckt sak. Jag kunde inte riktigt ta upp det i munnen. Alternativt sög jag de heta kukarna och ryckrörelserna blev mer våldsamma. Sedan insåg jag hur Petra var redo och knuffade sin kuk bara honom min mun. Sedan den första saften sköt ut ur henne och smällde mot mina tonsiller och igen kom en push honom min mun. Jag lät allt rinna ner i halsen och sedan slickade honom fin och ren.
Nu var jag tvungen att skynda eftersom Lana var nu redo och hon sprutade också allt honom min hals. Hon pumpade honom ännu mer mig in men även här lämnade jag inte en droppe.
Nu är det min tur. De knuffade mig på soffan och knäböjde bredvid mig. På vägen hade hon på något sätt klädde av mig och så satt jag helt naken på soffan. Petra hade snabbt stängt sina läppar runt min kuk och blåste min redan styva kuk ändå. Lana tog hand om mina ägg och masserade dem med tungan genom ordentligt. Sedan slickade hon upp till min kuk och Petra avbröt hennes bubblor.

Två av dem slickade mitt långa rör och spred hennes spott på honom. Jag drog sedan Petra upp till mig och gav henne en varm tunga kyss. Lana hade nu lagt sina läppar över min kuk och blåste min pipa riktigt bra. Hon gjorde det ännu bättre än Petra. Detta drog jag upp ännu längre och slutligen tog hennes kåta Bröst gratis. Strax efter hade jag redan begravt mitt ansikte i det och sugit på hennes långt utskjutande bröstvårtor. Det var för mycket för mig. Jag pumpade all min grädde honom halsen av Lana. Hon kunde inte svälja allt och så några av sidan sprang ut ur hennes mun. Jag var på något sätt riktigt svart framför mina ögon och jag märkte fortfarande att Petra och Lana slickade min axel ren.

När jag kom tillbaka till mig själv var de två borta. Men de hade slickat ett spår med mina kläder som ledde till sovrummet av de två. En gång där, min kuk snabbt rätade upp igen. Där låg Lana på sängen ovanför hennes Petra. Varandra suger de sina kukar som redan var riktigt trevliga igen.Trekant med 2 trannies
Jag gick bakom Petra som rätade hennes röv långt honom luften. Långsamt knuffade jag henne min stela lout honom hennes rövhål. Hon kommenterade bara kortfattat ” det var därför vi ville se dig igen. Du knullar bara kåt ” det lät bra och sedan knuffade jag honom rätt in och rammade henne hårt. Hon fick snabbt en anal orgasm som tvingade mig att sluta trycka. Hennes röv drog mycket hårt runt min kuk. Men sen knuffade jag honom igen. Petra kom ut ur lådan en dildo och knuffade den Lana honom hennes röv. Nu ville Lana känna något riktigt och knäböjt. Petra hade snabbt sjunkit sin styva kuk i Lana och knullade henne igenom. Jag hade snabbt hittat Petras hål igen och satte in min kuk igen. Jag körde in honom i henne och hon passerade chockerna till Lana. Men en osmältbar hålvägg Petra fortfarande. Det var mitt rövhål vad hon kände sig snabbt med dildo. Långsamt knullade hon mig då med dildo. Nu var det för mycket för mig och jag fick en analorgasm som också pumpade grädden ur min kuk.

Allt gick i röven på Petra. Jag drog mig tillbaka, men läste dildo fast den i min Röv. Jag kom genast upp med en bra idé hur jag kunde få min kuk tillbaka till livet. Jag slickade mig bredvid Lana och samma började blåsa min sovande kuk hårt igen. När han var bara svårt hon avbröt eftersom hon kom med Petra till orgasm. Från båda kukarna sprutar den vackra våta.
De bröt upp och vi låg ner i en cirkel. Lana hade tagit min kuk igen och blåste den. Jag tog hand om Petras klibbiga kuk. Som också snart stod rätt igen. Jag var tvungen att sakta ner Lana lite för att jag redan hade ett spricktryck på min kuk. När jag sedan såg hur hennes kuk var rätt igen och han var nu ännu större än innan jag visste att jag nu behövde honom min Röv. Jag drog dildo ur min Röv vände Lana på ryggen och satt på henne.

Sakta försvann han i arslet. Petra kom över mig och hade en bra idé. Hon stack min kuk mellan hennes bröst, sedan pressade dem tätt tillsammans och gav mig en spetsig bröstvårta knulla. Men inte för länge sedan hon satte sig ner på mig och stack min kuk honom hennes rosett. Snabbt hade vi hittat rätt takt och knullade rätt på den. Lana omfamnade oss båda och masserade Petras kuk bobbing upp och ner över henne. Jag täckte Petra och masserade hennes bröst igen. Sen insåg jag hur något gjorde honom min Röv. Lana spruta eftersom juice honom mig vad jag gjorde samma sak med henne och alla honom Petra fördelade. Även Petra spruta över hela magen och på hennes bröst. Vi bröt bort och började rengöra Petras framsida av den heta saften. Därefter somnade vi utmattad och våt svettad.

Dating club +21

Aduit games