Ladyboy sex novell

Ladyboy sex novell – Jag hade precis fyllt 18 och arbetade för första gången i sommar. Jag arbetade på ett hotell på Hawai som rum pojke, vilket innebär att jag var ansvarig för att föra drinkar till gästerna på en våning och även för att slutföra alla andra ärenden så att deras vistelse var så trevlig som möjligt.
Dagen innan hade ett par kommit med en dotter som, som jag hade lärt mig, var ett år äldre än mig och kallades Tiara. Hon var blond och hade en vacker figur. När jag tog bagaget till rummet log hon på mig Busig. Idag skickades jag till henne för att ta en drink till hennes rum. Jag knackade och blev tillfrågad. Hon bar en lätt sommarklänning och frågade mig leende om jag kunde göra henne en tjänst. Jag svarade jakande och påpekade att detta var mitt jobb.
Hon gick bredvid en och fick en videokamera. Hon gav den till mig efter att hon diskret hade låst rumsdörren. När hon gav mig kameran luktade jag hennes lilla lukt av svett och jag var också lite varm. Hon bad mig spela in ett meddelande från henne till sin pojkvän.

Så jag gick till jobbet efter en liten genomgång. Hon berättade för sin pojkvän att det var fruktansvärt varmt här och började frigöra sig från sin klänning. Efter en mycket spännande striptease hade hon bara en ljusblå trosor och du kunde se hennes nästan obefintliga Bröst.
Denna syn ska forma mig för alltid, för idag är jag inte på dessa stora monster tuttar utan på de mycket små brösten. I mina byxor fanns det inget mer utrymme, jag hade redan haft sex några gånger men det hade alltid hänt mycket snabbt. Hon gick över till sängen och strök mig i förbigående över bulan i mina byxor. Jag kom nästan, men kunde bara hålla tillbaka.
Hon stod nu på alla fyra på sängen och jag trodde att hon ville ta av sig trosorna men långt ifrån det. Bara en liten mörk fläck var synlig där hennes vagina var. Fläcken blev större och större tills en stråle skapades av hennes slip på sängen. Synen ensam var så cool att jag stänkte i mina byxor.

Luften luktade som en toalett. Hon vände sig till mig och började jobba på mina byxor. Hon tog av mina jeans och nu några våta kalsonger och slickade spermierna från min penis. Känslan var otrolig, hennes läppar knäppte mina glans och hennes tunga slog henne obarmhärtigt. Hon nibbled också på den med tänderna och låt mig spruta i halsen.
Sedan gav hon mig en kyss och jag smakade min egen sperma.
Sedan gick hon tillbaka på alla fyra på sängen och bad mig att ta av hennes trosor. Jag drog långsamt ner trosorna och en hårlös vagina kom fram. Hon instruerade mig att slicka henne. Hennes vagina luktade urin, jag slickade det väldigt blygt, medan jag kom till hennes klit och hon stönade högt. Från hennes vagina började den salta vätskan trickle, vilka kvinnor utsöndrar när de väcks och jag slickade dem ivrigt.
Hon lät min nu styva penis tränga in i henne och min penis var i hennes mycket snäva vagina. Hon kom och flämtade högt på hennes vaginala muskler kramper och fick mig att tugga upp. Hon vände sig till mig och berättade för mig att hon hade läst i en tidning att vissa kvinnor också gillar att få en kuk fast i rumpan.

Din vän Tammy
Hon lutade sig framåt, hennes rumpa sträckte sig till mig. Hon förklarade för mig att hennes rumpa hål måste göras hala och jag började sakta arbeta hennes saft i hennes rumpa hål. När mitt finger glider smidigt in i hennes rumpa, satte jag på min fortfarande styva penis och tryckte försiktigt in den. Hennes stön växte högre när jag långsamt flyttade min penis in och Ut.

Jag injicerar i hennes röv. Hon vände sig till mig, log glatt åt mig och frågade om jag skulle komma tillbaka i morgon. Jag sa ja.

När jag kom nästa dag med drycken väntade hon redan på mig klädd bara i en badrock. Hon bad mig att ligga ner på sängen och sa att hon ville prova något nytt. Med hennes halsdukar band jag mig i sängen efter att hon klädde av mig.
När jag var knuten till sängstolpen med alla fyra klädde hon av sig. Hon hade något under, nämligen en läderdräkt som hon hade lånat från sin mamma som hon sa. Det släppte hennes vagina och markerade hennes bröst. Hon kom till mig på sängen och knäböjde på min överkropp, medan hon sträckte sin vagina i mitt ansikte och kissade i min mun. Jag tyckte att hennes smak var lite konstig men inte obehaglig.

Hon bad mig göra samma sak med henne och höll min penis i munnen. Han var redan halvstyv och jag var tvungen att göra en stor insats för att kissa i hennes mun. När jag slutade arbetade hon min penis med munnen tills jag nästan kom, så slutade hon plötsligt.
Jag frågade henne vad det borde vara och hon svarade att hon inte ville att jag skulle komma så fort. Plötsligt hörde jag Tjejer fnissa från badrummet, de tre kom in. En av dem visste jag som Tammy, en mörkhyad asiatisk kvinna med långt rakt hår, liten europeisk näsa och vackra lite större läppar. Jag har gillat henne sen jag började här men hon ville inte bråka med mig. De andra två var hawaiianska kvinnor och de var alla nakna utom en loincloth.
Tammy höll ut hennes rumpa till mig och instruerade mig att slicka hennes rumpa hål. Det luktade lite avföring men jag var så kåt att jag lydde. Nu höll de andra hennes rövhål i sin tur för att slicka det rent. Medan jag fortfarande var med en av de hawaiiska kvinnorna kände jag mig som en vagina sänkt över min penis.
Genom benen på den upphöjda Hawaiian kunde jag se att det var Tammy. Hon satt på mig med magen mot mig, hon hade inte längre sin loincloth och jag såg att hon inte bara hade en vagina utan också en penis. Även om jag är faktiskt bara på kvinnor upphetsad mig denna syn. Hon stannade också precis innan jag kom. Tiara stod nu över mig så att jag kunde känna igen hennes vagina väl och låt Tammy sätta in hennes penis i henne.

De två Hawaiianerna turades om att rida mig tills jag kom in i en av dem. Tammy också spruta i tiara. Medan Hawaiierna som heter Lulu och Lola nu ägnade sig åt min slappa penis. Arbetade tiara penis och vagina av Tammy precis framför mina ögon, så att min spänning rätade min penis igen. Tiara ledde nu min penis in i hennes vagina och pressade mot min överkropp.

Tammy knäböjde bakom henne och hade hennes penis fuktad av Lulu och Lola och införd i Tiara rumpa hål. Sedan lät hon min penis glida ut efter några rörelser och Lulu införde den i Tammy ’ s vagina så att jag trängde in henne när hon drog sig ur tiara och vice versa. Efter att jag hade spolat i Tammy blev min penis snabbt styv igen men det skulle ta ganska lång tid tills jag skulle komma tillbaka. Flickorna Red nu växelvis på mig, Låt sig slicka min vagina, kissade på mig och låt sig också slickade rumphålet.

När vi skildes sent på eftermiddagen var jag helt utmattad. Eftersom jag hade placerat min tjänst så att denna sak ägde rum strax efter stängningstiden, jag gick direkt att sova. Under de närmaste dagarna hade vi många kåta möte. Nästa morgon kände jag en tunga på min rumpa hål medan jag var halvsovande. Jag sov på magen som vanligt och jag trodde att det var en våt dröm.

Efter att tungan trängde in i mitt rövhål några gånger och en liten hand behandlade min kuk, kände jag hur något tjockt trängde in i min rumpa. Jag njöt av det trots att jag inte gillar det. Min väckarklocka ringde när penis släpptes ut i mig och jag insåg att detta inte var en dröm.
Nu visste jag också varför jag tyckte om det, Det var Tammy. Hon hälsade på mig med en passionerad kyss. Medan hon red min styva penis, erkände hon sin kärlek till mig kippar. I mitt sinne erkände jag för mig själv att jag också älskar henne och berättade för henne så. En liten stund senare injicerar jag in henne.

Efter semestern, när skolan redan hade börjat igen, fick jag ett brev från Tammy. Hon skrev att hon var gravid och att jag var fadern. Jag blev chockad.
Sex månader senare hade hon en tjej som också hade en penis. Jag flyttade in med henne och tog examen. Vi upplevde många kåta timmar, där från tid till annan också Lola var närvarande, vilket togs av oss i smörgåsen.