Novell tranny våldtäkt kille

Dating club +21

Aduit games

Novell tranny våldtäkt kille – Eftersom jag står nu till denna dag har jag aldrig haft något med en man eller vad kallar du dessa varelser? Transvestiter? Hermaafrodit? Det spelar ingen roll, åtminstone jag knullade en manlig varelse i röven för första gången i mitt liv och fan det var bra. Långsamt diset bleknar ut ur badrummet och jag kan se mer och tydligare vem eller vad jag bara har knullat i röven. Där står han / hon framför mig, ca. 168 lång, 58kg, långt mörkt (riktigt) hår, ingen peruk, tuttar som många kvinnor drömmer om, säkert koppstorlek D och bröstvårtor som gör att varje man drömmer tillbaka till barndomen, bara saker som man inte kan suga nog. En helt smal mage och inte ett hår i skönhetsområdet, precis som jag gillar det, förutom den styva utskjutande svansen, ”nöjet”jag hade ännu inte. Hittills har ingen av oss sagt ett ord. I deras ögon ser jag rädslan, rädslan för vad som kommer nu, för min reaktion.
Jag knuffar min hand under hakan, lyfter huvudet och ser djupt in i ögonen, vilket inte är särskilt svårt med min höjd, 199cm: ”Baby, nu klargör mig om vad hela showen ska!“

V. ser ängsligt på mig underifrån, hennes andetag blir snabbare och snabbare. Jag känner lukten av rädslan som kryper långsamt upp i henne. ”Du gjorde mig så kåt och eftersom jag inte kunde motstå och ville tas från dig, hade du bara en önskan att tjäna dig och när du gick av verkar det som om du också gillade.””Eh … bli inte kaxig nu, lilla Subba.”Hennes svans hänger nu mellan benen igen, ganska stunted. Och fan delen irriterar mig, Gör mig kåt. Så vad fan tror jag för mig själv, fortfarande håller hakan i min hand, höjer jag huvudet i nacken och sänker långsamt mitt huvud. Min mun närmar sig hennes, hon stänger ögonen och öppnar munnen ganska enkelt. Kåt jag lägger mina läppar på henne, tryck henne mycket försiktigt min tunga i munnen, munnen där tidigare min kuk har distribuerat sin sperma. Hon suger girigt min tunga i munnen och nibbles på den.

Snabbt lägger jag en hand på ryggen och drar henne till mig, villigt och tydligen bara för glad att hon pressar på mig, hennes andedräkt blir snabbare och snabbare. Åh, ja den lilla är kåt, jag känner redan hur hennes kuk börjar växa igen, känna hur han gnuggar mina lår. Även min kuk börjar regna igen, vilket inte är konstigt med denna exotiska varelse i min arm. Ovanför trycket genom hennes bröst och under den styva utskjutande kuk. Sedan lade jag mina händer runt henne, lyft upp denna lätta upp och bära henne ur duschen. Jag visste att det finns en tvättmaskin, precis rätt för mitt projekt. Jag satte henne på maskinen, sprida benen och glida långsamt ner på henne, knåda hennes stora bröst och suga mig hårt på hennes varma bröstvårtor, samtidigt trycka mig hela tiden hennes kuk mot bröstet så jag tar honom i handen och börja försiktigt att rycka honom. Den lilla bitchen blir kåt, sätter huvudet på mina axlar och stönar rätt i mitt öra. Pojke, om det blir högre så får jag en hörselnedsättning :-).

Den lilla Subban tar mig till galenskap
Hennes Stönande gör mig mäktig het, men min redan dåligt stressad kuk börjar bli tuff igen. Av ren lust börjar den lilla tjejen att våndas och rycka som vild på tvättmaskinen, vilket nu är för vild för mig. Jag tar snabbt några handdukar, lindar dem runt händerna och knyter dem till kranen. ”Så din lilla hora, nu kan du flytta som du vill, du kan inte fly mig.””Ja mästare, binda mig, fyll en trasa i min mun, använd mig.”Du är den lilla geil. ”Håll käften, din hora” och jag ska stoppa den tiggde duken i hennes mun. Girigt hon tårar munnen vidöppen och nästan slukar gag, med lysande ögon hon tittar på mig. ”Så nu ska jag ta hand om din kuk.“

Jag tar hennes ben, lägg dem på mina axlar, nu har jag utsikten fri på hennes rakade kuk och säck, liksom på hennes kåta rosett som tydligen fortfarande inte helt har återhämtat sig från den tidigare behandlingen eftersom hon fortfarande ryckningar. Aha Det är verkligen fortfarande droppande min juice från röven. Varför gör det mig så kåt nu? Är jag bi predisponerad, jag är så på Arschficks? Oavsett, nu vill jag sakna den vackra bruden bara en het orgasm. Hennes ben på axlarna, Jag närmar mig med min mun långsamt hennes kuk, öppna min mun och långsamt sätta mina läppar över hennes tjocka glans, kåt smak, ta hennes kuk nu djupare och djupare i min mun försöker suga ner den i halsen, vilket gör att jag dock bara en stark kvävning. ”Menno hur gör kvinnor det här?”Jag är bara glad att jag inte har ätit sedan i morse

Och sedan tik plötsligt klämmer mitt huvud ordentligt mellan benen och kastar bäckenet upp, ramma mig så hennes kuk till stoppet i halsen, jag måste kväva men hon inte dra sin kuk ut igen, ingen tik har mig nu helt i sin makt och försöker driva mig hennes ständigt växande kuk djupare in i halsen, vad ska jag göra? Jag kan bara villigt försöka ta svansen och Oh wonder it works, gag irritation avtar och långsamt det börjar göra mig kul. Med min mun full, jag försöker prata: ”Go you bitch fuck me, fuck my mouth.”Det hela måste ha låtit mer som:” lo du lampe fich mich, fich mei aul.”Så ganska blygsamma mitt tal försök. Men hämnden är min. Skulle hon släppa av ånga i min mun, har vi gjort snabbt jag vet vad jag gillar när kvinna blåser mig.

Min hand vandrar ner till hennes röv och letar efter hennes rosett, där är hon och dessutom underbart försmorda av mig. Jag trycker henne första gången ett finger genom rosetten i den heta röven, min älskling, var är din prostata? Den som söker fynd. En tydlig utbuktning av hennes överkropp visar mig att hon gillar det. Mer och mer vilt hon börjar knulla i min mun, ramma mig som besatt i munnen, medan jag massera hennes prostata genom hennes tarmar, även ett andra finger bara ser till att hon blir vildare och vildare. Hon ökar hennes jävla flyttar till en vild stackatto av Svamlande stötar. Jag är för dig bara en bit av Fickfleisch som du brukade skumma i min Fickmaul.

Kom igen, din Subba, jag vill ha din juice, jag tror för mig själv och redan kuken i halsen blir tjockare sväller till ofattbar tjocklek och börjar rycka våldsamt. Då kommer det till henne redan, vilt hon hör sin överkropp på tvättmaskinen, rips på bojorna och sprutar mig hennes fulla belastning i min mun. Hon sprutar och sprutar, jag kan inte svälja så fort som det sprutar ut ur henne, från hörnen av min mun droppar saften på golvet. Jag slickar varje droppe som jag bara kan få tag på och svälja det girigt. Nej, bli inte mindre, fortsätt, men också alla blåser, slickar och nibbling försök från min sida lyckas inte hålla svansen stor. Tyvärr släpper jag honom ur munnen. Det som återstår för mig är bara den lite tårta, bittra smaken av spermier. Nu lossnar det klämliknande trycket runt nacken långsamt och jag kan frigöra mitt huvud.

Den lilla Horan får inte tillräckligt
Hon ligger halta på maskinen, hennes kuk har krympt igen, och V. ser på mig glatt strålande. Bara mina fingrar är fortfarande fast i hennes röv och jag flyttar dem nu igen mycket långsamt i henne. Hon skakar huvudet vilt. ”Åh, nej, du vill inte det, eller hur?”Hon skakar bara huvudet, hon kan inte prata för att hon fortfarande har tyget i munnen och där är det kvar för tillfället. Jag står upp, fingrar i hennes röv hon försöker nypa benen ihop. Snabbt kastar jag mig över henne ta mig 2 fler dukar och binda dem till hennes anklar och riva benen upp. Jag knöt snabbt dukarna på värmaren. Nu är hon helt immobiliserad framför mig. ”Så du hora nu Du tillhör mig.”Hennes lilla svans och hennes droppande rosett ligger fria framför mig, bara nu känner hon tydligen igen min styva hammare, som sticker ut brant igen. Jag står framför maskinen och först titta på den söta rosett. Men då kan jag inte styra mig själv och sätta på mitt bälte. Hon stramar sin rosett, gör sig tätt, då antar jag att det inte finns något annat kvar.

Jag ger henne en stor smäll på röven kinderna. ”Slappna av bitch, jag knullar dig nu, oavsett om du vill eller inte.”Hon ser mig djupt i ögonen och inser förmodligen att det inte är meningsfullt att slå tillbaka. Hon slappnar av, mina glans glider in i hennes tarm och jag är redan i den, tills den stannar i hennes tarm. Hon böjer ryggen och stönar genom tyget. ”Gillar du min älskling?”Hon försöker säga något men genom tyget kan jag inte förstå ett ord, istället nickar hon våldsamt. ”Om jag tar ut tyget, kommer du att skrika?“
Vilt skakar hon huvudet. ”Då tar jag bort Munkavle från dig nu men ve dig skrika då du få det rätt tillbaka in.”Jag drar långsamt ut hennes gag. Hon hostar och tar ett djupt andetag. ”Det är lugnt, knulla, din kåta jävla maskin, Rammel min Röv, dra din lilla tranny igenom, låt mig vara din Fickfleisch och använda mig som du vill.””Du kan få det.”Och redan jag börjar knulla henne, knulla hennes röv genom. Rammel som en maskin hennes heta röv och cum medan fortfarande hennes lilla kuk, som under denna behandling igen börjar få storlek.

Med varje knuff, gunga hennes bröst och hennes säck, en helt ny syn för mig eftersom jag hade aldrig. Det tar inte lång tid och hennes kuk börjar rycka i min hand och sprutar ut nöjessaften i en hög båge, jag håller hennes kuk mot bröstet, ja jag vill ha den här saften, vill känna hennes sperma på mig. Och då kommer det till mig, Jag drar snabbt ut det ur hennes röv, står på tå och injicerar henne min juice upp till de kraftfulla tuttarna. Då går jag bredvid henne, hon öppnar redan villigt sin mun för mig. ”Los rent.”Girigt hon suger min jätte i munnen och befriar honom från ass juice och spermier. Även när hon slickar honom ren, släpper jag henne från hennes obligationer. Limply hennes armar och ben faller ner i sidled. Slutligen släpper hon mitt bälte från munnen och jag kan hjälpa henne att komma ner från maskinen. Med skakiga ben står hon framför mig, faller i mina armar och viskar: ”Tack, det var den hetaste knulla jag hade i månader”.
Försiktigt, alltid hålla henne i mina armar, Jag vill gå med henne i förrummet eftersom det finns en soffa om jag minns rätt, men halvvägs stannar hon. ”Vänta Jag vill sätta på mina trosor först. För dig vill jag fortfarande se ut som en kvinna.””Men bara för glad min älskling, kom luta sig mot maskinen jag hjälper dig att klä på dig. Jag vill inte att du ska bryta något, verkar fortfarande vara ganska skakig på fötterna.”Äntligen tillbaka i förrummet väntar nästa överraskning på mig. Bordet är helt festligt och tror det eller inte finns det färska fiskplattor på den. Bara de mest utsökta sakerna. ”Hur gjorde du det?Jag frågar i förvåning. ”Där det finns en vilja finns det också ett sätt men nu måste jag sätta mig ner snabbt.“

Jag sitter bredvid henne och hon kramar upp till mig, medan jag distribuerar min sperma från hennes kropp till mig. Ja, vi håller ihop. ”Tänk om någon kommer in och ser oss genom glasdörren?””Det kommer inte att hända, min kåta gravör, huset tillhör mig och bara jag bor här.”Efter en omfattande måltid och en lång gosig natt, jag gjorde min väg tillbaka till mitt hotell nästa morgon med det undertecknade kontraktet och tänker bara på min säng.
Hur hon trollade upp fiskplattan kommer jag förmodligen aldrig att veta. Men om hon ska ha några hemligheter, har jag redan listat ut en. :- ))) Till de djupaste djup

Dating club +21

Aduit games