Bög transvestiter porr historier

Dating club +21

Aduit games

Bög transvestiter porr historier – Vid något tillfälle på morgonen vaknade jag men kunde inte gå upp. Någon måste ha bundit mina ben i sängen medan jag sov. Jag låg naken på sängen med benen spridda, låta mina tankar springa fritt och gårdagens dag sprang igen i mitt huvud. Jag hade aldrig upplevt något liknande förut och kommer förmodligen aldrig att uppleva det igen, Jag trodde när dörren var olåst. Julia, Lara och Mike kom in i rummet. ”Sov gott?”Julia frågade när hon stod bredvid min säng.

Jag svarade och Mike instruerades att släppa mina fotled manschetter. Lara hade satt sig på kanten av sängen, fingrade hon skickligt på min slå runt, den redan vinkelräta avstånd från mig.

”Jag måste kissa.”Jag sa.

”Vi trodde redan det och så att vi också har något av det, vi var tvungna att knyta dig till sängen, annars skulle du ha befriat dig från ditt tryck för länge sedan.“

Jag förstod inte vad hon menade, men jag brydde mig inte. Lara och Julia drog mig vid armarna från sängen mot badrummet. Jag var på väg att sitta ner på toaletten när Julia stoppade min rörelse.

”Sluta”, beställde hon.

Nu Julia och Lara, båda bär skarpa vita mini klänningar, kom in i badkaret och satt mittemot varandra i badkaret.

”Kom hit till oss och sen låter du Kissen springa på våra bröst.“

Jag stod framför badkaret och regisserade min kuk på Julias bröst och kissade henne full.
När hennes klänning var transparent riktade jag strålen mot Laras klänning. När strålen slutligen torkat upp, hennes klänning var också transparent och du kunde se hennes lilla kuk trycka mot klänningen från insidan. Hon steg, tog min limp i munnen och började suga på den, som om hon ville få ännu mer av den gula saften ur mig. Hennes intensiva sugande och åsynen av Julia i den genomskinliga klänningen fingrande hennes våta fitta gjorde honom svälla mycket snabbt. Julia bad Lara att sluta och släppa henne.

Nu tog Julia mitt stryk i munnen och slickade vad grejerna höll. Lara kom ut ur badkaret, drog klänningen upp lite och började rycka av sig själv. När hennes kuk hade blivit stel, hon stod bakom mig och pressade hennes glans mot min rosett. Men hon insåg snabbt att hon inte kunde tränga in utan att ge ytterligare smörjning. Hon drog sin kuk tillbaka, spottade på min röv och sprida hennes saliv på ingången till min rumpa. Hon satte sin lilla på igen och nu lyckades hon övervinna motståndet hos min sfinkter.

Hon penetrerade mig så djupt hon kunde. Långsamt ökade hon sin takt tills hon äntligen knullade mig som ett djur. Julia slickar färdigheter och kuk i min röv, jag kunde inte stå ut länge. Jag kände hur saften steg i mig och när Lara plötsligt injicerade sin grädde i mina tarmar kom jag också. Julia hade huvudet drog tillbaka, så min sperma landade på hennes ansikte, på hennes hår och på henne nu nakna tuttar. Medan Lara redan hade dragit sin kuk ur mig och var på väg till duschen, Julia stod upp i badkaret och beordrade mig att slicka all min sås från hennes ansikte och bröst. Jag gjorde det med stor motvilja, för det var trots allt inte bara min grädde att jag skulle slicka från mopsen.

När jag trodde att hon var ren nog ville jag dra tillbaka mitt huvud.
Men hon tog tag i mitt hår och sa: ”Slicka allt snyggt och rent, din kåta gris. När du har tuttarna rena, Slicka du min fitta ut, förstår du?“

Jag svarade med en tyst: ”ja, Julia.“

Så småningom hade hon nog av spelet och knuffade mig åt sidan. Hon satte sig i duschen och betalade ingen uppmärksamhet åt mig. Lara, som var klar nu, lämnade rummet.
Julia kom ut ur duschen droppande våt beordrade mig att ta med henne en handduk, gnidade sig torr och lämnade rummet med orden: ”Gå och duscha och sätt på kläderna jag lägger här. Du blir hämtad till frukost om 30 minuter.“

Så jag hoppade in i duschen, städade mig ordentligt, satte på super tight thong slip och nätet skjorta och låt mig falla på sängen. Jag måste ha somnat omedelbart, för när dörren öppnades skrek jag upp

Mike stod i dörren och sa åt mig att följa efter honom. Jag steg från min säng och följde efter honom. I motsats till de tidigare tullen, han varken ögonbindel mig eller höll mig. Självklart hade folk kommit till slutsatsen att vi inte längre skulle klaga. På vägen nerför trappan träffade vi Martina och Jack. Martina travade efter Jack precis som jag travade efter Mike. Vi leddes in i ett stort rum där alla gäster redan hade tagit sina platser vid sina bord, som byggdes i en cirkel runt ett slags Stadium.

Det enda bordet som stod kvar på 50 cm höga scenen var uppenbarligen avsett för oss. Jack var den första att gå upp de två stegen. Martina hade i sin super tight och extremt kort stretch kjol och på högklackade skor små problem att följa honom. När hon satte sin första fot på steget, glidde kjolen upp några centimeter och efter att hon nått toppen kunde alla tydligt se basen på hennes skinkor. Jack flyttade stolen tillbaka och Martina, efter att ha dragit ner kjolen lite, satte sig försiktigt ner.

Det var en kåt syn att se henne sitta där uppe. Förutom den redan nämnda kjolen hade hon en helt transparent topp, som visade upp sina små bröst Bra. Jack kom ner och Mike gick upp med mig. Stolen flyttades också till mig när jag ville slå mig ner. På något sätt var det en konstig situation. Alla såg oss. Jag undrade om de ville titta på oss vid frukost eller vad det betydde.

Mike lämnade också vår scen när Julia tog golvet: ”mina kära gäster, jag hoppas att ni alla sov bra och önskar er en god aptit och mycket roligt på följande Frukost.“

Hon hade precis satt sig ner igen när Mike, Jack och butler kom in i rummet med en full servering vagn vardera. Vi var de första som fick kaffe och tekannor på bordet, vilket överraskade mig väldigt mycket. Vi hade behandlats som slavar och inte som gäster. När alla tabeller var täckta med de nödvändiga komponenterna i en anständig frukost, började alla smita sina skålar, häll sig kaffe eller te och äta. Vi fyllde också våra koppar med kaffe när Marina märkte att det inte fanns sylt eller något annat på vårt bord som skulle ha varit lämpligt att täcka en toast med. Endast frukost ägg hade lagts till oss.

Martina och jag pelleterade våra frukostägg och tittade på varandra nyfiken. Normalt skulle vi ha frågat, men efter den tidigare erfarenheten vågade vi inte. Jag var den första som märkte att fler och fler gäster ständigt tittade över till vårt bord. Sedan upptäckte jag vad de andra hade länge sett. Martina var naken under kjolen. Detta var tydligt synligt genom glasbordet. När Martina märkte att alla dessa närvarande tittade mellan benen rodnade hon. Alla hade uppenbarligen ätit tillräckligt och väntade nu på vad som skulle hända.

Mike och Jack kom in i rummet helt naken och närmade sig vårt bord målmedvetet. Var och en av dem bar en liten bricka, där det fanns burkar sylt och en korg med färsk toast. Det enda ovanliga var att deras tjocka slag låg på brickan mellan syltburken och brödkorgen.

Martina blev tillsagd att sätta sylt på Jacks kuk och jag blev tillsagd att göra samma sak med Mike. Eftersom vi nu hade lärt oss att motstånd var meningslöst, gjorde vi det som ställdes av oss utan att förstå innebörden av frågan. Detta bör dock förändras snabbt.
Efter att de två lansarna var helt utsmyckade med sylt placerades brickorna på golvet bredvid bordet.

Julia närmade sig scenen med ett flin och krävde oss med orden: ”så, ni två kommer nu att slicka dina kukar rena och om du vill kan du bita av din toast däremellan.“

Rummet var fyllt med högt skratt från alla närvarande och redan de två kraftfulla misshandeln närmade sig våra munnar. Mike pressade hans glans mot mina läppar och jag öppnade min mun för att suga sylt från hans kuk och bollar. Martina gjorde samma sak med Jack.

Den ena efter den andra kom över till oss nu. De jublade på oss, vi borde få killarna rätt. Syltet sugs snabbt bort, men när vi trodde att vi var klara tog en av gästerna skeden och spredde igen Ny sylt på svansarna.

Dating club +21

Aduit games