Novell tvingas feminisering

Dating club +21

Aduit games

Novell tvingas feminisering – Julia slickades nu ren och instruerade Mike och Jack att rensa bordet.
På vägen tillbaka borde du ta med pajerna. Efter ett tag återvände de två med sin vagn full av pajer. Bordet rengjordes och alla kakor spreds på bordsskivan. Någon frågade var du kunde ta en dusch här och Julia trodde att det skulle vara en bra idé om alla som ville ha det städat upp först.

”Vi har ett stort duschrum där vi alla kan ta en dusch samtidigt. Jag fortsätter, om du vill, följ mig.”sa Julia medan hon var på väg till dörren.

”Vad är det med honom?”Lara frågade.

”Om du vill, tar vi honom.”kom svaret.

Lara kom fram till mig och befriade mig från min position och drog mig bakom henne vid kragen. Vi följde de andra och slutligen kom i duschrummet. Cirka 20 duschmunstycken utskjutna från de vita kaklade väggarna. Alla blev av med sina kläder och satte sig under en av duscharna. Alla utom en. Lara uppenbarligen inte vill ta en dusch.

Hon drog in mig i ett hörn av rummet och knuffade mig på knä. När hon kände att jag slogs tillbaka ringde hon till Julia: ”du killen gnäller runt här, sa du inte att han stod oss, liksom hans fru, på fritiden?“

”Matthias du gör vad Lara vill att du ska göra,är det klart ?“

”Ja, Julia är klar”, svarade Jag.

Lara flyttade mig vidare. Hon stod i hörnet av rummet och beställde i hög ton för att slicka dem ordentligt. De andra kunde inte se att hon hade en svans som dinglade mellan sina långa ben. När jag knäböjde framför henne förblev utsikten över hennes lilla kuk blockerad. Hon tog mitt huvud i hennes händer och knuffade hennes halvstyva i min mun. Jag försökte så gott jag kunde för att få mina rörelser att se så att de andra inte märkte någonting, men när hennes kuk var styv höll hon mitt huvud ännu hårdare i händerna och knullade mig som vild i munnen. Från hörnen av mina ögon kunde jag se att fler och fler människor byggde upp omkring oss för att titta på oss. Vissa började redan smeka sig själva. Jublet från vår publik fortsatte att öka. Hennes kuk började rycka i min mun och redan kände jag henne skjuta mig hennes juice i halsen. Jag kämpade för att inte svälja och var på väg att dra sig tillbaka när mitt huvud drevs tillbaka i hennes riktning. Jag kunde inte hjälpa det, jag var tvungen att svälja allt.

En av kvinnorna närvarande slutligen böjde sig ner till mig och tryckte tungan i hennes mun. Hon ville nog också ha lite varm juice, eftersom hon slickade hela min mun ut. De andra tycktes gilla idén, för de applåderade nu även.

Jag skulle precis fråga om jag kunde ta en dusch nu, när Julia kom till mig och beordrade mig att ligga platt på golvet. Hon stod bredben över mina ben, spred hennes labia och började pissa. Bara träffade mig bara några droppar på låren, men sedan pissade hon mig allt på mina byxor. Den varma jet indränkt byxorna helt och hon var nu nästan transparent. Självklart, denna idé stängde alla andra av. För när Julia var klar och tillät mig att duscha, jag kunde se att vissa kvinnor hade lagt på golvet för att låta män kissa på pussie, medan de spelade våldsamt med sig själva. Jag undrade vart jag hade gått medan jag befriade mig från Julias kroppsvätskor.

Sedan kom Lara över till mig och hukade framför mig. Plötsligt tog hon min slappa kuk i munnen och började blåsa mig en. Jag ville äntligen cum och koncentrerade sig på hennes riktigt heta bröst, som en man tvingade huvudet mellan benen för att suga hennes kuk. Han sög och sög hårt på hennes lilla kuk.

Några hade gått nu, men alla som fortfarande var där gick med oss igen och ryckte sina kukar eller gnidade sina fitta. Utropstecken som: ”du är en kåt syn”. snabbt fick mig att gå igen och även svansen på Lara började växa snabbt.

De omgivande männen och kvinnorna kom närmare och närmare, för att inte missa någonting. Lara blåste som en gudinna och jag kände saften stiga i mig. När den första av männen sköt sin juice på Laras bröst kom det till mig och jag tog hennes huvud och knullade henne som ett djur i munnen. Sedan sprutade nästa sin grädde på Laras hår och i hennes ansikte. Med höga groans hällde resten av männen ut den ena efter den andra. Den sista sprutade hans sperma på min mage, kuk och mina bollar.

Dating club +21

Aduit games