Crossdressing våldtäkt novell

Dating club +21

Aduit games

Crossdressing våldtäkt novell – Det var en slags delad lägenhet för shemales, crossdressers, kvinnor som tyckte om att ha sex med shemales och crossdressers och män som tyckte om att ha sex med semales och crossdressers. Jag själv var en crossdresser. Redan före mina föräldrars död tyckte jag om att glida in i min mammas kläder och var nu så långt att jag bodde nästan bara i kvinnokläder och då gick jag inte bara igenom som kvinna, men såg förmodligen också ganska varmt ut, åtminstone om du kan tro på de olika killarna som slog på mig.

Men jag hade sex mest med kvinnor, men jag hade också legat med några andra crossdressers. Kön hos mina sexpartners spelade ingen roll för mig. Det var bara viktigt för mig att jag är den dominerande partnern. En annan crossdresser försökte en gång sätta ett finger i min rumpa, men jag vände mig bara bort, tvingade honom på ryggen och började knulla honom hårt. Jag ville inte och skulle inte penetreras.

För en tid sedan hade jag ansökt om denna lägenhet andel och jag hade blivit inbjuden till en intervju. På nämnda datum, jag fick upp på 10: 00, duschat, rakat, och sedan klar. Jag gjorde upp diskret och sedan klädd. Jag valde en vit slip och matchande bh, som jag fyllde med proteser av koppstorlek D. Jag hade ännu inte övertygat mig om att låta mig göra Silikonbröst.

Över det satte jag på en luftig vit sommarklänning som nådde till mitten av mina kalvar. Dessutom var vita höga klackar och en brun lång hår peruk och jag redo. Jag tog ett par solglasögon med mig och iväg med bil. Jag hade en bra känsla om det.

När jag stod framför den stora byggnaden slog mitt hjärta fortfarande snabbare än normalt. Jag ringde klockan och när en kvinnlig röst kom fram ringde jag slogan. Jag var inbjuden in och leddes genom en korridor med olika dörrar. I slutet av korridoren fördes jag till något slags kontor, där jag skulle vänta.

Efter ungefär fem minuter kom en ung, ganska lång kvinna in. Hon presenterade sig för mig som Amelie, grundaren av WG och vi utbytte några trevligare. Då kom hon ner till affärer: ”Tja, tyvärr måste jag berätta att du är utesluten som en rent dominerande partner. Även om de ser väldigt bra ut, men en mycket högre penisstorlek är vanlig bland de rent dominerande partnerna. De är över genomsnittet, men för att accepteras här som en rent dominerande partner behövs mycket högre förutsättningar.”

Jag blev chockad. Jag ville verkligen vara en del av den här lägenheten. ”Så du menar att min penis inte är stor nog för denna flatshare?Jag frågade indignerat. ”Det sa jag inte.hon svarade. ”Vi skulle gärna välkomna dem, men inte som en rent dominerande medlem. Om du vill komma in här måste du bli vän med tanken på att ta över den underordnade delen.”

Jag ville inte bli vän med den. Jag ville motsäga, men hon kvävde mig: ”snälla bestäm nu, vi har ett spel på gång just nu och jag vill inte missa det första gangbang av vårt lilla offer.”Så jag sa adjö och gick. Jag ville inte bli penetrerad, jag ville inte. På vägen ut kände jag mig plötsligt som att stjäla något, så arg att jag var. Jag öppnade en av dörrarna, tog det första jag kunde hitta och sprang utanför. Sen körde jag hem.

Jag var redan tillbaka i min Lägenhet när jag insåg vad jag hade stulit. Det var en köttfärgad dildo, inte särskilt stor men inte heller för liten. Jag slängde honom i hörnet och tog en tupplur. När jag vaknade igen var det kväll och min ilska var nästan helt rökig. Jag tog av min bh och bytte mina trosor mot en rosa g-sträng. G-strängar var tyvärr inte så bra på att dölja min penis, så offentligt kunde jag bara sätta på dem i kombination med mycket snäva byxor. Men jag gillade känslan av att ha på mig dem, så jag hade nästan alltid dem hemma.

Jag satte på en rosa negligé över den. Sedan tog jag av peruken, men gjorde fortfarande upp, så att jag fortfarande såg ut som en kvinna tack vare min korta bruna Unisex frisyr. Som en kvinna utan bröst, men som en kvinna. Jag ville titta på en annan film och sedan gå till sängs. Jag öppnade fönstren i mitt rum för att släppa in den första svala kvällsluften efter en mycket varm dag.

En gargoyle fästes bredvid mitt fönster. När jag nådde ut till statyn var det fortfarande väldigt varmt. Stenen var förvånansvärt mjuk och påminde mig om silke. Jag undrade bara när det ringde. Vem kan det vara? Jag tittade igenom Min spion och, till min förvåning, kände igen Amelie. Visst ville hon be om ursäkt och erbjuda mig en plats i WG!

Så jag öppnade dörren och var på väg att säga något när hon sprang runt mig. Sen stormade tre maskerade figurer in i min lägenhet. Amelie stoppade en rosa boll gag i min mun och sedan fyra bar mig in i mitt rum och kastade mig på min säng. De band mina armar och ben till sängkanten så att jag knappt kunde röra mig. Amelie började tala:

”Hej, Lukas. Det är oförskämt av dig att stjäla nåt sånt från oss. Varför motstår du den underordnade rollen, när stöld av dildo tydligt visar att du bara passar bättre i denna roll? Självklart spelar det ingen roll för oss ekonomiskt om du stjäl en dildo eller inte, men vi kan fortfarande inte låta något sitta på oss. Så vi ger dig lite extra som ett straff.”

Med dessa ord tog hon ut en burk från fickan, som hade ett tunt rör i ena änden. Hon tryckte detta rör i min rumpa, jag kände hur vatten injicerades i mig och hur det sugs av igen. ”Så att du också är fin och ren.Sa Amelie innan hon satte ett finger i min rumpa. Detta förstärkte mitt beslut att inte spela den mindre rollen, eftersom det var ganska obehagligt på grund av brist på smörjmedel.

”Ja, det räcker.Said Amelie och de tre andra satte upp en konstig maskin mellan mina ben. Sedan fäste Amelie den dildo jag hade stulit till en metallstång som utskjutit från maskinen. Hon knuffade strängen åt sidan och gjorde lite glidmedel på min rosett. Sedan tog hon dildo i position så att den rörde min rosett. Slutligen drog Amelie ner hennes byxor och exponerade en penis som fick mig att förstå vilka krav som ställdes på dominerande partners. Hennes penis var så tjock att det kunde ha lindats runt två tredjedelar med en hand och så länge att det gick till hennes knä.

”Förresten, visste du att du kan få din penis förstorad med operation? Silikon injiceras helt enkelt i din penis. Självklart skulle jag ha sagt det, om jag inte hade velat knulla dig från början.Amelie berättade. ”Tyvärr kommer det inte att hända nu, men vi önskar dig avkopplande timmar tills din städdame hittar dig imorgon.”Med dessa ord gnidade hon sin penis över mitt ansikte, körde sedan en strömbrytare på enheten och lämnade min lägenhet. Jag var ensam igen.

Enheten visade sig nu vara en sexmaskin som försiktigt pressade dildo mot min rosett. Jag klämde fast, men maskinen var ostoppbar. Hon tryckte på och slutligen övervann dildo min rosett, varpå jag bet bollen gag i smärta och försökte skrika. Maskinen tryckte tills dildo var helt i mig. Då drog hon sig tillbaka, bara för att slå igen och snabbare och snabbare.

Jag hatade varenda sekund. Det tog mig 20 minuter att försöka slappna av och ytterligare 20 minuter att sluta skada. Jag försökte spotta ut min gag medan maskinen fortsatte att knulla mig outtröttligt. När jag äntligen kom, blev det mörkt. Jag skrek om hjälp, men det fanns inget svar. Självklart inte. Jag hade bara grannar under mig och för deras kärlek hade jag min Takvåning ljudisolerade.

Plötsligt såg jag två röda prickar i mitt fönster som fortfarande var öppna. Jag blev tyst omedelbart. Prickarna kom närmare och när något mjukt mjukt rörde mitt ben skrek jag. Jag hörde ett virrvarr och plötsligt tände ljuset. När jag såg vad som hade kommit in i min lägenhet trodde jag att jag drömde. Gargoyle var i min lägenhet och den levde.

Efter att ha övervunnit den första chocken, jag tog en närmare titt på gargoyle medan det rotade runt i mitt rum. Han var rosa, hade ansiktet på en vacker kvinna, men med spetsiga, långa öron. Han växte grönt hår som nådde till axlarna. Han hade också två stora fladdermusvingar på ryggen, en lång svans som slutade i en liten triangel, som djävulen i vissa representationer, och i stället för händer och fötter hade han klor som fick mig att tänka på drakar.

Hans hud var slät och han hade ett stort par bröst, om dubbel-D. Han hade också en kvinnlig kroppsbyggnad annars, men mellan benen dinglade en penis, förmodligen lite större än min egen. Han hade förmodligen hittat vad han letade efter och drog på något. Det var sexmaskinens plugg som nu slutade. Ogynnsamt, men med dildo djupt i min rumpa.

”Vad är du?Jag frågade. ”Oförskämd. Säg inte ens tack.mumlade gargoyle. ”Jag är en Gargoyle. På dagen är jag förstenad, men på natten är jag fri.””Aha. Tack för hjälpen, förresten, men det kanske du också kan… Dra ut dildon? Eller så gör du dig av med mig, det vore ännu bättre.Jag sa. Jag trodde att jag skulle svimma. Fanns det sådana varelser? Du lärde dig inget om det i skolan.

Gargoyle blev faktiskt av med mig och jag hade just dragit ut dildo och ville säga tack igen när gargoyle grep mig.

”Du är vår nu!Han skrek, knuffade mig tillbaka i sängen och satte sig på mig. ”Sug den!Han sa att han tvingade in sin penis i min mun. Jag försökte spotta ut och när det inte fungerade, bet jag.

”Ha, tror du att det skulle fungera?Han grät skrattar när mina tänder plötsligt bet på något stenhårt. Jag var i tårar. Skrattar, han stack sin penis i halsen tills jag inte längre behövde kvävas. Tårar och spotta sprang ner i ansiktet och plötsligt kände jag en kittling på rosetten igen. Gargoyles svans fick tillgång till.

Så Gargoyle knullade mig med sin penis i halsen och med sin kuk i rumpan, tills han var tydligen uttråkad. Sedan drog han sin penis ur min mun och hans kuk ur min rumpa, tog mig vid axlarna och lyfte upp mig. Han satte sig på min säng och wohlte mig sätta på sin penis. Jag skrek och fidgeted som en loon, men det var meningslöst.

Hans penis trängde in i min rumpa. Jag kände hur denna stora, smidig och sammetslen mjuk men fortfarande mycket hård kuk knuffades in i mig och hur Gargoyle lyfte mig upp och ner så att jag Red hans penis. Jag slutade skrika efter en kort tid. Det hade inget syfte och dessutom hade det upphört att skada. Så Gargoyle red mig och injicerade mig irgenwann i rumpan. Hans sperma var varm och jag kunde känna det soiling min sträng och kör ner mina ben.

Men han var inte klar än. Han ändrade positioner, höll mig tätt och fortsatte att knulla mig. Och så fortsatte det i timmar. Han knullade mig, doggy style, cowgirl, missionär, alla möjliga saker, tills han någon gång sprutade i min rumpa, då ändrade han positioner. Mot morgonen kom vi tillbaka till vår startposition. De första solstrålarna föll bara genom mitt fortfarande öppna fönster när gargoyle plötsligt förbannade. Han pressade mig igen på sin penis och fixade mig med händerna och hans kuk.

Sedan vände han sig till stone.

Jag gnällde och försökte befria mig själv men det var meningslöst. Helt utmattad, jag somnade i denna position och fortfarande penis av gargoyle i rumpan. När jag vaknade var det kväll. Jag var förvirrad. Varför hittade inte städerskan mig? Då slog det mig att jag hade ordnat att hon inte skulle gå in i mitt slutna rum om jag ville sova längre. Jag förbannade mig för att jag somnade och försökte frigöra mig igen. Meningslös.

Slutligen blev det mörkt och gargoyle vaknade. Han lyfte upp mig igen och tryckte mig med kraft igen på sin penis, sedan sköt han mig igen sin last i rumpan. Slutligen beordrade han mig att ta en dusch och äta något. Han skulle välja vad man ska ha på sig.

Så jag gick till duschen och slog på vattnet. Sen smög jag in i korridoren på min Takvåning. Jag kikade runt hörnet vid dörren, men gargoyle stod vakt framför den. Jag förbannade mjukt och gick in i duschen. Jag tog en dusch, rakade av vana, och slutligen gick ut för att äta. Jag var fortfarande naken, men jag brydde mig inte.

När jag åt något, tillsattes gargoyle. Han väntade tills jag var klar och fick mig att sminka mig. Som dagen innan valde jag ett diskret men ändå eftertryckligt feminint utseende. Gargoyle ledde mig till mitt rum och gav mig kläder. Jag var tvungen att sätta på en orange g-sträng och också en orange bh, som jag fyllde igen med mina proteser.

Sedan lägger jag på en svart nylonstrumpor, över vilken jag lägger på denim hotpants. Sedan satte jag på en svart T-shirt som slutade strax under min navel och fladdrade medan jag gick. Slutligen satte jag på ett par orange sneaker klackar. Sen lyfte gargoyle upp mig så att jag var i hans armar och han flög med mig ut genom fönstret in i den varma sommarnatten.

Dating club +21

Aduit games