Aga med rotting

Dating club +21

Aduit games

Aga med rotting – Det var tidigt på eftermiddagen när jag gav mig av. Jag La på jackan och gick in i köket. Det var vanligtvis mötesplatsen, om du inte var upptagen eller ville ta en paus. Jag hälsades med Hej. Under tiden kände de mig redan. Det var så coolt här, så enkelt och okomplicerat. Sandy tog bara en drink med vatten. Hon var en riktigt fin modell med halvlångt hår och vällustig kurvor.

Vi hade pratat några gånger. Hon var mycket sympatisk mot mig. Men det var allt vi hade att göra med varandra. ”Hej Sandy,” sa jag till henne, ” är du upptagen just nu eller vill du få en bit framför min lins?”Ja, självklart ville hon. Vi gick till soffan. Hon tog av sig skjortan, under hon hade en röd corsage på med små krokar på baksidan. Inklusive en rem och hold-up strumpor.

Hon såg sexig ut. Jag var ganska yr vid den heta synen. Hon låg på soffan enligt mina instruktioner, krökt upp lite, tog de hetaste ställningarna. Det här var riktigt bra bilder jag kunde göra av henne. Jag gick över till henne och strök en sträng från hennes ansikte, röra henne naturligtvis lite mer än vad som skulle ha varit nödvändigt. Hon log mot mig.

Hon frågade om jag inte ville komma hem med henne, ta några fler bilder där. Jo, det kan jag. Hon klädde sig snabbt och vi lämnade studion. På väg till hennes lägenhet sa hon att hon hade en pojkvän, Mark. Det störde mig inte. Vi kom och gick in i lägenheten. Från sovrummet lyssnade vi redan på musik, så Mark var hemma.

Sandy gick till sovrummet och tog mig vid handen. Mark låg på sängen med sin torso exponerad och läste en tidning. Han tittade upp när vi kom in. ”Titta vem jag förde oss hit, älskling,” sa Sandy. Jag blev lite förvånad, men helt upphetsad vad som nu ska uppstå. Mark höll ut handen mot mig. Han frågade mig hur jag gjorde och om jag skulle vilja spendera lite tid med de två.

Ja, det gjorde jag. Skottet hade gjort mig så het att skjuta den sexiga sandstranden, men tanken på en trio med sin kåta pojkvän var ännu mer våldsam. Mark gick ut ur rummet för att ge oss något att dricka. Sandy hade inte mycket på bland hennes vardagliga saker. Hon kom fram till mig och kysste mig på munnen. Så trevligt det var.

Jag smooched med henne så kåt. Våra läppar rörde och våra tungor lekte med varandra. Jag blev varm. Sandy började knäppa upp min blus. Hon strök mina bröst och mina hårda vårtor. Hon borstade ner min blus och öppnade min behå. Nu märkte jag att Mark var redan tillbaka under tiden, och hade gjort sig bekväm på sängen. Han tittade på oss och strök sig själv.

Att han gillade det var redan mycket tydligt att se. Jag kunde inte hålla mina händer med mig längre. Jag strök Sandys hår, hennes ansikte och öppnade långsamt corsages dragkedja. Hon var så sexig. Jag gillade det. Vi lägger oss ner på sängen med Mark. x nu var Trekant komplett. Sex händer njuter av sig själva och sträcker sig. Jag Sandy redan något åt sidan att hon var tvungen att ligga på ryggen.

Hon öppnade låren och jag kunde nu lätt komma till hennes mitten. Jag slickade henne och knaprade på hennes klitoris. Hon stönade något, hon verkade gilla det. Jag knuffade ett finger i hennes våta fitta. Mark hade crouched bakom mig och strök min rumpa. Jag var också så våt nu. Han började skämma bort min fitta, smeka och också lägga fingrarna inuti.

Det var väldigt coolt. Mark låg på ena sidan och Sandy steg upp så att hon kunde glida över till honom. Hon satt på sin magnifika hårdhet och båda stönade våldsamt när han trängde in i henne. ”gillar du att ta några bilder Julia? ”hon frågade. Det sa jag inte två gånger. Jag tog min kamera och fotograferade vad sakerna höll, framifrån, bakifrån, från alla heta vinklar.

Sandy tappade Mark. Han satte sig på sängkanten och krävde att jag knäböjde framför honom. Jag gjorde det också med glädje. Jag tog hans stryk i munnen. Sandy hade tagit kameran och fotograferat den. Nu var jag också modellen. Jag blåste den hårda penisen och knådade hans bollar. Det var toppen. Stickningarna. Det var inte bara enkelt sex.

Det var också en bildserie, väldigt cool. Mark sa åt mig att lägga mig på sängen. Han knäböjde framför mina spridda ben och trängde mig hårt. Ja, så det var toppen. Han tog mig riktigt cool till punkten och Sandy sköt bilder. Jag insåg att jag skulle gå. Det var en kåt orgasm. Jag stärkte mig lite mot Marks utbuktande penis så att han kunde göra mer.

Han stönade också, det var bra. Han skulle vara där. ”Dra ut honom!”Jag sa till honom. Han gjorde det också och ryckte sin penis nu. Sandy sköt giriga bilder. Det var en kåt syn, den hårda stora stryk i handen. Sen sköt den bara ut ur honom, han lastade av på min mage och mina bröst. Det var en sexig het bana. Han stönade så högt som jag älskar en man.

Kronan på verket av en het dejt. Han höll den i handen och pressade ut de sista dropparna. Det var coolt. Sandy log och kysste mig och Mark satt fortfarande mellan mina ben. Han tog en trasa och torkade min mage med den. Naturligtvis hade jag inte förväntat mig en så varm session, kanske hoppats, men inte trodde möjligt. Sandy satte undan kameran.

Vi gick på toaletten och soaped varandra. Sedan klädde jag långsamt igen. Vi kysste och pressade varandra. Jag tog min kamera med alla skatter på det till mig och vi sa adjö, inte utan att säga hur cool det hade varit och att vi absolut var tvungna att upprepa det igen. Glad, avslappnad och lite trött, jag gick hem, nyfiken på vad jag skulle uppleva i Willy studio.

Dating club +21

Aduit games