Två kukar i fittan

Dating club +21

Aduit games

Två kukar i fittan – Jag pustade till i värmen och stannade, hon hoppade snabbt in i bilen, och vi var på väg igen – på väg hem till henne.
Hon hade en lång ljus kjol och ett tajt linne som framhävde hennes stora, fylliga bröst på ett underbart sätt. Hon log, och vi möttes i en lätt kyss. Jag lade handen bakom hennes nacke och drog henne till mig och smakade på hennes varma, fuktiga, mjuka läppar. Trafiken klumpade plötsligt ihop sig framför oss, och jag släppte henne för att koncentrera mig på körningen. Jag började bli kåt och kände hur kuken hade hårdnat, det var svårt att vara koncentrerad på trafiken omkring oss. Inte blev det lättare när jag sneglade på henne och såg hennes söta leende, det mörka kort snaggade håret som verkligen framhävde hennes söta ansikte, de bruna vackra ögonen. Jag började bli olidligt kåt och lade handen på hennes lår och började smeka det utanpå kjolen. Hon drog snabbt upp den till midjan, och jag kände hennes nakna, varma lår mot min hand. Jag ville bara tvärnita och slänga mig över henne, knulla henne vilt och spruta ner hela henne med sperma, men vi var mitt inne i stan.
Jag körde vidare och satt och smekte hennes lår, fingrade på hennes svarta troskant, strök utanpå trosorna över hennes fitta. Efter ettag tryckte hon sig bakåt i sätet och lyfte upp höfterna, tog tag i trosorna och drog dem av sig. Sen sjönk hon ner igen, och särade ordentligt på benen så hennes läckra rakade fitta syntes tydligt. Jag blev ännu kåtare av tanken på att vem som helst kunde gå förbi på trottoaren och titta in i bilen och se henne.
Solen gassade, och kåtheten i kombination med värmen gjorde mig lätt svettig. Jag sa: -”Det är lika bra du tar av dig det här också, gumman”, och drog lite i linnet, ”så varmt som det är.” Hon tittade lite fundersamt på mig ettag, och jag visste vad hon tänkte. Vi stod i bilköer och hennes fitta kunde inte någon se från en annan bil bredvid oss, men hennes överkropp skulle de utan problem se, och hon tyckte det var pinsamt att visa upp sig, som hon uttryckte det. Det var något som jag höll på att ta ur henne, och det räckte med ett litet bekräftande leende från mig för att hon skulle dra av sig linnet. Hon hade en vit spets behå på sig, och hennes bröstvårtor lyste igenom lite lätt.
Jag strök med fingrarna över hennes bröstvårtor utanpå behån, kupade handen kring bröstet. Bröstvårtorna hårdnade och växte lite vid min beröring. Hennes bröst var verkligen härliga; lena, mjuka och fylliga. Jag stack in handen innanför behån och kände hennes bröstvårta i min handflata. Den styvnade. Hon satt och smekte mig över låret och drog fingrarna lätt över den nu stenhårda kuken. Jag njöt av hennes lätta beröring samtidigt som jag inte ville något annat än att hon skulle runka den hårt. Jag tryckte ner mina egna fingrar mellan hennes ben och tryckte isär låren lite mer och smekte henne över hennes blygdläppar. Jag började massera henne över dem och hon lutade sig tillbaka och slöt ögonen; jag visste hur mycket hon njöt av detta.
Vi började komma ut ur stan på motorvägen, och trafiken började lösa upp sig äntligen. Hon satte upp ena foten mot instrumentbrädan så hennes lår särades än mer, och jag fick fri tillgång till hennes fitta. Jag lät snabbt ett finger glida ner till hennes öppning, och drog det sedan uppåt mellan hennes blygdläppar. Hon spratt till och slog ihop benen lite när jag kom till klittan. Vi skrattade lite, hon hade alltid varit otroligt känslig där, och kunde knappt sitta still när man försökte smeka den lilla punkten, och jag var aldrig sen på att utnyttja det.
Vi närmade oss en avfart där jag visste att det inte var allt för mycket bebyggelse, men inte riktigt hur mycket det var. Jag bestämde mig för att chansa på att det inte var för mycket, och bytte snabbt körfält för att svänga av där. Hon sneglade lite på mig, men sa inget. Förmodligen hade hon förstått vad som var på gång redan. Vi kom ner på en grusväg och jag svängde en på en liten traktorstig där jag parkerade. Vi klev ut och lade armarna runt varandra. Jag drog upp kjolen och lade mina händer på hennes bak och smekte henne över den och vi kysstes. Hon hade fortfarande bara kjolen och behån på sig, och jag kysste mjukt början på hennes bröst, och lät tungan löpa upp över hennes hals. Hon rös.
Vi började följde stigen, och nästan omedelbart hittade vi en platt berghäll som låg vid vattenbrynet. Vi slog oss ner på berget och jag knäppte upp hennes behå och lät den glida av henne. Jag kupade mina händer runt hennes bröst och smekte dem. Hon vred sig mot mig och jag la mig ner på rygg och drog henne över mig och vi började kyssar djupt och hungrigt. Jag drog upp hennes kjol och smekte hennes bak, lät handen glida ner mellan hennes skinkor och fingrade på hennes fuktiga fitta, masserade hennes öppning med min fingertopp.
Vi slutade kyssas och hon ställde sig upp, knäppte upp kjolen och lät den falla till marken. Nu stod hon där helt naken. Jag satte mig upp och tog tag om hennes vader och drog henne så hon stod med fittan precis framför mitt ansikte, stack ut tungan och slickade över hennes renrakade fitta. Hon skälvde till, men drog sig sen tillbaka: -”Ta av dig nu!”, sa hon snabbt, och gick ner till vattnet och vadade ut till knäna. -”Inte så kallt som jag trodde”, utbrast hon. Jag hade precis fått av mig allt, och stod med ett riktigt praktstånd, vrål-kåt av den nakna skönhet som glänste i solen.
Hon kom upp och satte sig framför mig och tog snabbt min kuk i munnen. Jag slöt ögonen och stönade lät när hon sög mig i långa drag, hennes tunga slickade över kuken och den åkte in och ut ur hennes mun med taktfasta drag. Kuken var stenhård när jag efter ettag drog mig undan hennes sköna mun med en kuk som glänste av saliv. Jag satte mig på huk vid henne och kysste henne djupt, våra tungor brottades hård mot varandra och jag kände lite av smaken efter min kuk, och det gjorde mig ännu kåtare. Jag smekte hennes våta fitta och tryckte in ett finger och juckade ett par gånger. Satte mig ner och drog ner henne gränsle över mig och riktade snabbt in kuken mot hennes öppning.
Hon sänkte sig sakta ner och jag kände hur den sakta gled in i henne, centimeter för centimeter.. -”Mmmm!”, stönade hon lätt, och jag slet tag i henne och pressade ner henne så kuken sköt in i henne ända ner till roten. -”ÅAaah”, flämtade hon till och tog tag i mina armar så jag kände hur hennes naglar pressades in i skinnet lite lätt, men jag säger inget om det, jag älskar att se henne njuta så. Hon satt gränsle i mitt knä och vi började röra oss rytmiskt med långa stötar ut och in i henne. Jag tog hennes bröstvårta i munnen och nafsade lätt i den, tog in hela vårtgården och sög och lät min tunga virvla över hennes bröst. Började slicka henne över hela bröstet, under det, över hennes hals.. Hon stönar och flämtar till för varje hård stöt in i henne. Det plaskar lite om hennes fitta och jag knullar henne med hårda, djupa stötar i högt tempo. Jag smeker henne bröst och skinkor varierande, känner hennes hål med fingertopparna där min kuk glider in och ut.
Plötsligt hör vi röster och vrider på våra huvuden, forfarande juckande, och ser en person närma sig med en hund. Hon blir orolig för att bli upptäckt, men jag trycker henne hård mot mig och säger åt henne att lugna sig; förmodligen går de förbi. Hon gnyr svagt i mitt knä. De närmar sig mer och mer, de tänker tydligen inte gå förbi! Han är bara några meter ifrån oss nu, det enda mellan oss är en stor buske, men man ser ganska bra igenom den. Jag smeker henne hela tiden över baken, och hon kramar mig hårt, trycker sina mjuka, varma bröst mot mig. Plötsligt ser vi att det är en unge med honom, och ungen är påväg runt busken. Vi inser att de inte sett vad vi håller på med, och snabbt drar jag mig ur henne. Kuken är blöt, glänsande och kladdig.
Ungen kommer precis runt, och jag får snabbt upp mina shorts, tittar lite förvånat på oss och frågar vad vi gör… Vi svarar inte. Jag har fått på mig shortsen och hon drar precis på sig kjolen när ungens far kommer runt busken. Han inser förlägen vad vi gjort, och vänder sig bort. Stammar ett par ursäkter och talar om att han inte såg, hade han gjort det skulle de ju inte stannat precis här. Jag ler lite generat. Vi drar på oss det sista och går snabbt därifrån.
Såfort vi kommit utanför hörhåll fnissar och skrattar vi hysteriskt. Den första, pinsamma känslan försvann snabbt. Vi håller om varandra, kysser varandra lite, och går vidare längre ut på udden. Jag stryker henne lätt över fittan utanpå kjolen. Hon darrar till, gnyr lätt. -”Jag är så kåt!”, kvider hon. Jag skrattar lite och kysser henne snabbt. Vi stannar och börjar kyssas djupt. Jag suger på hennes läppar och tunga, nafsar lite i hennes underläpp. Hon gnider sitt underliv hårt mot mig, trycker mig intill sig. Kysser djupt och hetsigt, hungrigt. Hon andas tungt. Jag för upp en hand innanför kjolen, smeker längs hennes heta, lena lår, upp mellan hennes ben. Känner hur blöt hon är, hur det har runnit längs hennes lår, låter mina fingrar glida över hennes våta rakade fitta. Jag för in ett finger mellan hennes blygdläppar och smeker henne, trycker in fingret i hennes fitta och rycker lite med fingret i henne ett par gånger, hon stönar djupt och hennes höfter rycker fram och tillbaka.
Jag känner hur hennes fitta drar ihop sig och hon närmar sig orgasm. Jag drar snabbt ut mitt blöta finger och hon protesterar, gnäller och flämtar. Jag slickar lite på fingret. Hon ryser, och förbannar mig lätt för att jag slutade. -”Kom nu så fortsätter vi tillbaka till bilen och åker hem istället.”, säger jag. Hon muttrar om hur kåt hon är, men kommer med mig tillslut.
Vi går med armarna runt varandra när jag låter min hand glidra ner över hennes bak, låter ett finger glida lätt in mellan hennes skinkor. Hon spänner sig snabbt, flämtar till: -”Nu orkar jag inte längre! Jag är så kåååt!” Hon drar upp kjolen över höfterna och vänder sig med ryggen mot mig och böjer sig ner, svankar med baken mot mig. -”Ta mig bakifrån! Knulla mig! Hårt! NU!”, frustar hon. Jag drar snabbt ner mina shorts. Kuken har slaknat, och jag börjar smeka hennes fitta med ena handen och runkar mig snabbt med den andra. Den hårdnar.
Jag placerar ollonet mot hennes fitta och trycker, den glider in snabbt och jag stöter till hårt ända in i henne, fyller henne totalt. Hon stönar högt. Med ett fast grepp om hennes höfter knullar jag henne i rasande tempo, och känner att jag kommer att komma när som helst. Då känner jag plötsligt den välbekanta känslan av hur hennes fitta drar ihop sig, och straxt därefter skriker hon till lite, biter sig i underläppen, och jag känner hur hon sprutar ut sina fittsafter över min kuk i en ordentlig sprut orgasm som aldrig tycks ta slut! Hennes kramande fitta runt min kuk blir tillslut för mycket, och jag känner min egen orgasm komma. Jag trycker in kuken så djupt in i henne jag kan och känner hur jag sprutar hela hennes fitta full med min varma sats. Flämtande sjunker hon ihop lite och tar stöd mot ett träd, och jag drar mig sakta och flämtande ur hennes rinnande fitta.
Hon rätar lite på sig och ler mot mig. Det sipprar ut lite sperma blandat med hennes safter ur hennes fitta och rinner ner längs låret. Vi andas ut ettag, och sen drar jag henne intill mig och kysser henne mjukt och ömt.
Hon släpper tillslut ner kjolen och vi går sakta hand i hand tillbaka till bilen för att åka hem. Vi kysser varandra mjukt i bilen, och vi vet båda två att det kommer att bli en fortsättning hemma

Dating club +21

Aduit games