Min första trekant med två killar

Min första trekant med två killar – Blev kontaktad av ett gay par som ville att jag skulle komma över och dricka lite vin med dem. Jag var ute på afterwork med jobbet och det höll på att lösas upp så jag tänkte “Varför inte? Jag är lite onykter och jag är ganska kåt och sugen på lite galen killsex?”
Sagt och gjort, de bodde inte så långt från den puben jag var på så jag knatade över. Lite SMS kontakt, för det var svårt att hitta, men till slut så stod jag i deras lägenhet. De bjöd på vin och vi snackade en stund om vad vi gillade och så. Pratet övergick till lite försiktiga smekningar och efter en stund var vi nakna alla tre. Den ene killen (vi kallar honom Hans) hade en jättestor kuk (över 20 CM och riktigt grov) medan den andre (vi kallar honom Jorge) var mer normalutrustad precis som jag. Blev väldigt nyfiken på den stora kuken och om jag verkligen skulle kunna suga den ordentligt. Jorge började suga mig medan Hans sänkte sitt skrev över mitt ansikte och bad mig slicka hans pung. Jorge kunde verkligen suga kuk och han lät sin saliv rinna nerför kuken och blötte på så vis upp min anal så att han också kom åt att trycka upp några fingrar. Hans flyttade sig lite så att jag kom åt att slicka hans anus och jag tryckte ivrigt in min tunga i honom.

Vi förflyttade oss till slut till sovrummet där jag fick ligga i mitten medans Hans och Jorge sög min kuk samtidigt. De la mig på sidan så att Hans också kunde slicka mitt anus och än en gång fick jag ivriga fingrar i mig. Hans hämtade nu lite glidmedel så att han skulle kunna pulla upp mig ordentligt. Han började med två fingrar som han sakta körde in och ut i mig. Jag kände sen att han bytte till tre fingrar, och då kom han så djupt så att han stötte mot min prostata. Det gjorde nästan ont, men han hade gjort det här förut och började sakta massera min prostata så att jag till slut skrek rakt ut när det gick för mig rakt i munnen på Jorge.

Vi tog nu en paus med lite vin och en mycket välbehövlig cigarett. Jag frågade hur många fingrar Hans hade pullat mig med. “Fingrar? Jag hade hela handen inne i dig. Förbi knogarna och tummen också!”. DET hade jag aldrig varit med om förut och blev helt förstummad… Efter en stund så började Hans och Jorge att smekas och kyssas, och jag kände att jag, trots allt, blev riktigt kåt igen. Jorge ställde sig på alla fyra och började suga Hans med bägge händerna på hans kuk. Jag ställde mig bakom och slickade Jorges anus och tungknullade honom sakta. Efter en stund bad Jorge mig att knulla honom. På med en kondom och mycket glid, så trängde jag sakta in i hans anal. Det gick lätt och jag gissade att han var rätt vältänjd med tanke på hans sambos stora kuk. Hans lade sig under Jorge i en 69a. Jag knullade Jorge med långsamma drag och jag hörde hur han stönade fram sin njutning. Jag kände också Hans sträva tunga mot min pung varje gång han kom åt. Plötsligt säger Jorge att han vill ha en dubbel.
“OKEJ?!” utropade jag. “Ska du ha två kukar i analen??!! Varav en är riktigt jävla stor??!!”
Jorge sa inget utan log bara och puttade mig lekfullt åt sidan. Han satte sig gränsle över hans med rumpan mot mig och gled långsamt ner på hans stora kuk.
“Kom nu!” sa Jorge och bad mig ställa mig bakom medan han lutade sig framåt och putade ut sin rumpa så mycket han kunde.
Jag tryckte min kuk sakta på plats, och se på fan… Den gick ganska lätt in??!! Jag och Hans fick upp en bra rytm och knullade Jorge hårdare och hårdare. Jorge ylade osammanhängande och till slut så gick det för honom och han sprutade ner Hans bröst fullständigt och föll sedan ihop över honom.
Efter en stund så vaknade Jorge till liv och började sakta slicka hans bröst rent från sperma och svett. Han vände sig sedan till mig och slet av min kondom och började suga min kuk riktigt skönt.
“Vill du bli knullad av Hans?” frågade Jorge.
“Vet fan inte om jag vågar… Eller kan för den delen…” svarade jag. “Jag kan mjuka upp dig först om du vill?” sa Jorge.
Med tanke på att Hans hade fått in handen upp till knogarna tidigare så borde det ju funka, så…
Jorge började först slicka mitt anus, lekte först upp ett finger, sedan två som han sakta och metodiskt lät trycka mot sidorna.
Hans låg bredvid och såg på och runkade sin enorma kuk sakta.
“Bästa sättet att tänja ut är att köra en butplugg. Ska vi prova det?” frågade Jorge.
Jag bara nickade, och han vände sig mot en låda och plockade fram en låda. I den fanns det ETT GÄNG olika pluggar och han valde en normalstor som han sakta började skruva in i mitt anus. Då den gick ganska så lätt in så lekte han med en stund bara och valde sen ut en lite större, och sen en lite större!! Till slut tog han fram en så stor så att jag började bli tveksam, men han lovade sluta om det gjorde för ont. Han formligen tömde hela tuben med glid som hjälp och började sakta skruva in pluggen i mig. Hans räckte mig en flaska med poppers som jag tacksamt andades in. Det snurrade till och jag slappnade av så pass att Jorge lyckades nästan få in hela pluggen i mig. Det gjorde inte ont, utan jag var bara så kåt hela tiden.
Jorge knullade mig nu med pluggen och kom längre och längre in hela tiden. Till slut kom han hela vägen och jag kände att jag var redo att bli knullad av Hans stora kuk.
Jag ställde mig på alla fyra på sängen och Hans trädde på en för övrigt en av de största kondomer jag har sett. Den såg ut som en strumpa eller nåt 🙂
Jag kände händerna på min rumpa och hur Hans sakta började tränga in i mig en liten bit i taget. Jorge lade sig framför mig och dämpade mina stön genom att stoppa in sin kuk i min mun. Till slut kände jag Hans höfter mot min rumpa och förstod att nu är hela kuken inne i mig. Hans började sakta stöta sin kuk in och ut i min stackars anal, samtidigt som Jorge började munknulla mig med sina händer mot min nacke. Hans sträckte fram flaskan med poppers och jag sög i mig ännu mer, och kåtheten började gå i spiral.
Hans ber mig resa mig upp, tar min hand och leder mig ut till köksbordet. Jag lägger mig på rygg och han lägger mina ben på sina axlar och trycker sakta in kuken i mig igen. Jorge ställer sig vid andra änden på bordet, böjer min nacke bakåt över bordskanten och börjar sakta munknulla mig igen.
Nu börjar Hans att stöta hårdare och hårdare, samtidigt som han runkar min kuk. Jag hör hur Jorge skriker att han kommer och känner hur ett spermasprut slår mot min tunga. Han sliter ut kuken och lutar sig fram så att han sprutar över mitt ansikte och bröst.
Hans knullar mig nu vildsint. Hans höfter smiskar mig för varje gång han trycker sin stora kuk in i mig. Han ber mig vända på mig och ställa mig mot väggen och puta med rumpan. Jag går bort till en dörrpost (på rätt darriga ben för övrigt) och lutar mig framåt. Han ställer sig bakom och trycker sakta in sin kuk hela vägen till botten. Håller sen mina höfter hårt och börjar knulla hårdare och hårdare. Jorge ställer sig på knä och börjar suga min kuk. Jag känner att jag är på väg att komma ungefär samtidigt som Hans vrålar att han vill spruta över min rumpa. Han sliter ut sin stora kuk och jag känner hur tjocka spermasprut träffar min rumpa och min rygg. Samtidigt sprutar jag djupt ner i Jorges hals.
Vi blir stående vid dörrposten några minuter helt tysta.
Sen går vi ner till deras bastu och tvättar av oss.
Har inte träffat de här killarna igen tyvärr, men vem vet?