Smisk på stjärten

Smisk på stjärten – Jag och min hustru hade gått o lagt oss en kväll och vi småpratade om dagens händelser. Hennes händer åkte över min bara överkropp och hon suckade förnöjt. Tänk om man var en prinsessa som fick så många män man önskade som tillfredställde en … Jag såg smått roat på henne och log… Jaså skulle du vilja det. Jag har aldrig haft en ordentlig orgasm med dej sa hon och såg sorgset på mej. Jag kände hur jag stelnade till och såg på henne. Men älskade varför har du inte berättat detta för mej har du bara lådsas njutit då vi älskat eller ? Menar du att jag aldrig tillfredställt dej.? Hon tittade på mej och sa Joo du har gjort mej knäsvag och aldeles matt efteråt men ngt saknas… Kan du bara inte berätta en saga för mej sa hon och såg sorgset på mej .. Joo visst svarade jag och hon la sig till rätta på min axel..

Jag började En gång för länge sen fanns det ett kungarike som hette lustdalen där bodde en Kung med sin drottning och deras små barn Jesper Linus och lilla prinsessan rosenknopp. Dem var som en helt vanlig familj tills lilla rosenknopp växte upp och skulle skaffa sig sällskap. Kungen lyssnade många gånger vid hennes dörr då hon hade tagit hem män för att få sin fitta mättad. Men han var bekymmrad blott hennes män stönade och stonkade av henne hörde man inte ett ljud. Han tänte att hon borde kanske hållas och ja tillslut då hon finner den rätte så skall hon vråla ut sina lustar. Tiden gick männen avlöste varandra men inga stön eller ens pip kom från hennes sängkammare. Han pratade med sin fru och funderade vad dem skulle göra åt saken.. Hon kanske är en som inte llåter så mycket sa drottningen..

Kungen kände sig maktlös han ville ju hjälpa sin dotter att njuta…. Han kanske borde tillåta kammarjungfrun att få ligga samman med sin lilla sessa det kanske skulle göra susen hon kanske behövde en kvinnas beröring?? Kvällen kom och kungen bjöd kammarjungfrun och sessan till en enkel supe med vin och härliga frukter. Dem såg på varandra men ingen låga tändes… Kungen blev så frustrerad att han lät ett sändebud gå med budskap om att män med stora lemmar skulle komma och anmäla sig för att visa vem som kunde visa sig värdig hans lilla rosenknopp.

Dagen efter så stod det 10 stycken män uppradade på led och kungen fick granska dem dem skulle badas först och sen skulle deras könshår klippas och lemmar mätas för att avgöra hur sessan skulle ta dem …

Jag gjorde en paus för att kika på min älskade Ann-Britt hon plirade mot mej hennes kön smekte hon mot mitt ben.. Fortsätt sa hon kvävt och smekte kallsonggrenen min …

Kungen njöt för fulla drag vilka hingstar detta var om inte 1 av dessa skulle kunna bli sessans man då skulle han dränka sig i brunnen. Han hade varnat sin lilla sessa att hon skulle ha mansällskap hela dagen. Första mannen släpptes in och kungen hörde hur dem knullade han kunde höra henne stöna och kände hur han log .. ja ja ja jaaa hörde han ååååå jaja ta mej taaaa mej stönde hon och han kände hur sin egen kuk blev hård. Han lyssnade och efter en liten stund till så hörde han ett vrål av sin sessa och han blev aldeles varm och kände att nu ha sessan fått sin man…

Jag såg på min fru igen och hon hade börjat smeka sig själv. Hennes ansikte va mjukt och hon småstönade. Jag kysste henne girigt och letade mej nedåt hennes mage. Jag kunde knappt bärga mej min kuk höll på att sprängas i mina byxor. Jag slet av mej mina kallingar och tog fram kuken blank av försats och min fru sög den girigt hennes blick va blank av kåthet och jag letade mej nedåt till hennes fittmynning..

Vad hon savade det rann om henne en fläck bildades på lakanen. Yea bebji you are hoornyyy log jag och smiskade hennes röv.. Hon sa Ta mej jaaaa jaaaa jaaaaa jag smiskade henne Lilla slyna ja ska knulla dej tills du inte kan stå sa jag och körde in kuken med ett *plaskande* plopp va ja inne i henne. Hon va hal och våt och jag slet tag i hennes hår. Ja kom igen då slyna sa jag … Hon stönade och tillslut kände ja hur hennes fitta krampade om min kuk jag drog ut den och förde mitt ollon till hennes mun sperman sprutade och hon slickade girigt i sig den . Sen somnade vi lyckligt… Hon va min sessa