Slicka min fitta

Dating club +21

Aduit games

Slicka min fitta – När jag stängde min ytterdörr så var det med blandade känslor. Kvällen som glidit över till natt hade verkligen varit en angenäm upplevelse. Jag hade på nära håll fått njuta av Vanessas skönhet, kunnat studera hennes slanka och välformade kropp i detalj. Jag hade också kunnat konstatera att Vanessa inte bara var gudomligt vacker och sensuell, utan också charmig och väldigt trevlig.
Jag hade dock inte lyckats närma mig henne, på de vis jag gjorde i mina drömmar och fantasier. Det hade jag däremot gjort med hennes väninna, Josefin. Som under hela kvällen varit flirtig, bjudit på inviter och dessutom önskat att jag skulle lägra henne.
Men efter händelsen i poolen, så hade vi inte fått något mer tillfälle att vara fysiska. Vilket störde mig enormt, då jag under kvällen blivit mer och mer betagen av hennes sexiga kropp och öppna sinne.
Att Josefin dessutom indikerat att Vanessa kanske skulle vilja låta sig förföras av mig, hade ökat min åtrå för Josefin.

Men då klockan passerat två, så hade jag alltså tagit mitt förnuft till fånga och gått in till mig.
Jag var visserligen inte trött, men att vara så nära men ändå så långt ifrån två unga skönheter, var rent fysiskt ansträngande. Min lem hade varit styv i timmar och min puls hög.
Det första jag gjorde då jag kom hem, var att gå upp till min balkong. Därifrån hann jag få en skymt av Vanessas nakna rygg, då hon gick in i huset. En minut senare var ljuset släckt, och uteplatsen låg öde. Det hög tag i bröstet av sorg, då jag tänkte att detta förmodligen var en kväll jag aldrig mer skulle få uppleva.

Jag satt nu framför TVn och zappade bland kanalerna i hopp om att hitta något som kunde skingra mina tankar. Klockan närmade sig tre och utbudet var därför också där efter. Jag hade ingen lust att se på någon tafflig porrfilm på Viasat, då det bara skulle spä på min längtan efter väninnorna i huset bredvid. Istället nöjde jag mig med en usel film på TV 3.

Plötsligt tycktes jag mig höra lätta knackningar på en fönsterruta. Ljudet kom från köket och reste mig upp för att undersöka saken. I köket var ljuset släckt, därför kunde jag snabbt konstatera att det var Josefin som stod utanför i månljuset. Hon log emot mig.
Så snart jag öppnat ytterdörren så klev hon in.
– Sov du?
Josefin bar en tunn urtvättad t-shirt och ett par små högt skurna shorts, i handen höll hon sin mobiltelefon. Det blonda håret hade hon satt upp i en hästsvans.
– Nej. Jag kollar på TV.
– Vanessa somnade direkt, men jag är inte trött.
Josefin hade ingen bh under den tunna t-shirten, därför kunde jag tydligt se hennes välformade unga bröst och pekade bröstvårtor.
– Är du trött?
– Nej, nej kom in, svarade jag och visade med hela armen mot vardagsrummet.

Jag låste dörren och släckte i hallen. Då jag kom till vardagsrummet, så stod Josefin vid soffan och såg på mig med en blick som avslöjade hennes nästa replik.
Då jag sakta gick mot henne, så öppnade hon sin mun och nästan viskade.
– Jag kan inte sova, jag är så kåt.
Jag som gick klädd i boxershorts och en uppknäppt skjorta, funderade inte en tusendels sekund över mitt nästa drag. Utan placerade min ena hand på Josefins höft och den andra på hennes fasta bröst. Så möttes vi i en häftig kyss.
Josefin gnydde av vällust och pressade sin kropp mot min, så att hon tydligt kunde känna hur min kuk växte innanför mina boxers. Jag kramade och smekte hennes sköna bröst, och förde sekunden senare min hand under det tunna tyget. Känslan av en ung kvinnas hårda bröst i min hand, hade jag inte upplevt på många år, och jag blev nästan svimfärdig av njutning.
Josefin hade dragit ned mina boxers och kramade nu min grova lem med sina tunna fingrar.
– Du är så stor viskade hon i mitt öra. Samtidigt som vi hjälptes åt att befria henne från shorts och trosor.
Jag lade ned hennes solbrända kropp på soffan och placerade raskt mitt huvud mellan hennes ben. Där njöt jag strax av smaken från hennes välrakade fitta. Hon stönade och krängde med underlivet, samtidigt som hon pressade mitt huvud mot sitt sköte.
– Du gör mig galen, gnydde hon rev mina axlar med sina långa naglar.
Just som jag placerat mina båda händer under hennes lena stjärt och borrat min tunga djupare in i hennes våta öppning, så ringde en telefon. Det var Josefins telefon, den låg på soffbordet och vibrerade.
Vår magiska stund stannade upp, och Josefin såg ned på mig.
– Det är Vanessa, viskade hon. Och så högre: Fan också.
– Svara inte, sa jag och kysste hennes fitta. Men magin var bruten.
Josefin satte sig upp och tog telefonen.

Nu fick jag lyssna till ett samtal, där jag bara kunde höra den ena parten:
– Hej gumman, är du vaken?
– Var jag är?
– Jag är hos din granne, vår middagsgäst.
– Jo det är säkert.
– Vad jag gör där? Vi umgås.

Nu pratar Vanessa en bra stund och Josefin ser på mig och himlar med blicken. Jag sitter kvar på knä mellan hennes, och stryker ömt hennes lår.
Josefin ler emot mig och lutar sig tillbaka. Med en menande blick, visar hon för mig att jag skall återuppta min behandling. Jag slickar nu Josefins lena fitta, samtidigt som jag lyssnar till resten av samtalet:

– Du kan väl komma hit.
– Nej, du stör inte. Vi har jättetrevligt.
– Kom nu, vi saknar dig. Vi har en överraskning åt dig.

Josefin knäpper av samtalet.
– Hon kommer hit. Du kommer att få mycket att göra i natt.
Hon ler emot mig och smeker med sin hand över sina våta blygdläppar.
– Fan vad kåt jag är, säger hon och blundar.

Dating club +21

Aduit games