Onani på stranden

Dating club +21

Aduit games

Onani på stranden – Mitt namn är Jessica och jag är idag 25 år och bor tillsammans med min sambo och våra två små barn på ett och tre år i en förort på västkusten där jag bott sedan jag var liten och kommer troligen bo här tills jag dör då jag trivs otroligt bra här.
Min introduktion till sex när jag var 15 år är väl inte helt rumsren men inget jag ångrar eftersom det gav mig massor av njutning och erfarenhet som jag är mycket glad åt att ha upplevt.

Jag och min morbror Thomas har alltid varit ”nära” varandra och det beror nog på att det inte är mer än 10 års skillnad mellan oss och av mina andra 5 mor och farbröder är han min favorit och jag har nog varit det samma för honom. Han är ett sladdbarn och 15 år yngre än sitt närmaste syskon som är min moster och han har tillbringat mycket tid hos oss när han växte upp och jag har så länge jag kan minnas sedan jag var liten älskat att krypa upp i hans knä och känna hans armar omkring mig och hans händer som ofta smekte min mage och över bröstkorgen och ibland strök han handen på insidan av mitt lår in mot musen och det hände även att han lätt vidrörde den med tummen och det kändes spännande på något vis. Jag har även så länge jag kan minnas när jag satt i hans knä känt att han har ”nåt” innanför byxorna och detta kändes speciellt om vi satt i tunna kläder typ att jag hade trosor eller nattlinne och han t.ex. mjukisbyxor men detta var inget jag som liten tänkte på då jag alltid känt det utan det var först när jag var 10 år och han 20 som jag började tänka på det då jag en kväll satt i hans knä och han strök med handen på insidan av mitt lår in mot musen och jag kände hur ”det” han hade i byxorna blev hårdare och spände sig mot min skinka men han tog snabbt bort sin hand och lyfte bort mig och gick därifrån. Jag tror att han gick på toaletten och vad han gjorde där kan vi bara gissa – men jag minns att det var spännande att känna hur det tryckte mot min skinka.

Några år senare när jag var 14 år och mina föräldrar hade sin årliga sommarfest satt jag på kvällen åter i hans knä och han hade sin hand på min mage och av gammal vana strök han handen över bröstkorgen och jag hade nu fått lite bröst, dock inga stora då jag är smal av mig men tillräckligt för att han skulle känna dom och framför allt hade jag ganska stora bröstvårtor i förhållande till brösten och när han kände en av dessa genom tyget tog han bort sin hand och la den i stället på mitt knä och mumlade förlåt och jag svarade att det var lugnt och la samtidigt min hand över hans och drog sakta våra händer utefter insidan av mitt lår in under min korta kjol mot min mus och jag kände åter hur hans kuk växte i hans byxor och spände sig mot min rumpa men när händerna var nästan framme vid musen stannade han och viskade att jag var elak som retades med honom och lyfte mig från sig och gick sin väg och jag kände mig lite pirrig i kroppen så jag smög iväg till mitt rum där jag smekte mig själv tills jag kom.

Ett år senare vid den årliga festen kom jag hem vid halv elva från en kompis och dom flesta satt på altanen och skrattade i det fina vädret och eftersom alla platser var upptagna slog jag mig ned i hans knä utan att fråga och han var inte riktigt beredd på det men sa inget utan satte sig tillrätta och la sina händer på mina höfter och som vanligt kände jag hans kuk genom våra kläder och jag tyckte om det för det kändes spännande och skönt på nåt vis och efter att ha suttit där en stund och pratat med alla kände jag den bli lite hårdare så fort jag rörde på mig så jag började röra på mig mer och mer så fort jag fick tillfälle och kände att hans händer försökte hålla mig still men det bara triggade mig mer så jag gned diskret mig mot honom och när dom andra började gick allt eftersom för att pappa dragit igång musiken i gillestugan blev vi till sist själva kvar och när han inte gjorde tecken på att han ville resa på sig eller att jag skulle flytta på mig tog jag hans hand på min höft och drog upp den över mitt bröst och tryckte den mot det och han lät handen ligga kvar på bröstet och han till och med smekte det lätt och detta fick mig att ta hans andra hand och lägga den på mitt lår och även denna gång hade jag kort kjol så jag förde in våra händer under den och nu stoppade han mig inte utan våra händer fortsatte ända in till min mus där jag tryckte våra händer hårt mot den och jag hörde hur hans andetag blev tyngre och hans andra hand smekte och masserade mitt bröst med mjuka sköna rörelser och hans fingrar började röra sig mot mina trosor och jag kände hur hans kuk växte och blev riktigt hård i hans tunna shorts och det pirrade mer och mer i mig ju mer han rörde vid mig och efter en stund kysser han mig lätt i nacken och jag trycker hans fingrar hårt mot min mus utanpå trosorna och även jag andas nu tyngre och då för han in långfingret innanför trosan och drar det lätt mellan mina blygdläppar och jag särar lite på benen för han och min mus öppnar sig lite för hans finger och han lägger fingret mot min klitta och trycker lätt på den en stund innan han rör fingret sakta fram och tillbaka på den och det är så skönt att jag vill skrika rakt ut men i stället suckar jag tungt och andas snabbare och känner hur hans finger sakta glider nedåt och jag särar ännu mera på mina ben och hans finger letar sig in mellan mina läppar och jag är våt så det försvinner lätt in i mig och han för in det så långt han kan innan han vickar lätt på fingerspetsen långt inne i mig och jag får tvinga mig att inte återigen skrika högt av hans behandling utan jag trycker min mus så hårt jag kan mot hans finger och sakta börjar han röra det fram och tillbaka i mig och jag stönar nu tungt men tyst av kåthet och vill bara ha mer och mer och han omväxlande pullar mig och omväxlande masserar min hårda klitta och det är så otroligt skönt att det tar inte många minuter innan jag börjar spänna mig mer och mer och mina fittmuskler kramar hårdare om hans finger och sekunderna senare börjar hela jag skaka och jag får en otroligt skön orgasm som aldrig verkar ta slut. (Ska erkänna att jag var i princip oskuld då jag bara haft en kille innan och endast blivit smekt och pullad samt sugit honom men aldrig legat med honom)

När min orgasm avtagit för jag ned min hand och lägger den på hans stånd utanpå shortsen och börjar krama den lite försiktigt och han ger mig återigen en mjuk skön kyss i nacken innan han viskar att det är nog bäst att sluta innan nån kommer på oss men jag vill inte sluta utan kramar hans kuk hårdare i stället och han andas tyngre och tyngre och jag försöker få in handen i shortsen men känner bara toppen på kuken så jag försöker knäppa upp dom men han säger åter att nån kan komma på oss och tar bort min hand men jag säger att jag vill känna på den och att vi kan gömma oss i sjöboden och han kikar först lite på mig och sedan reser han på sig och vi smyger iväg in i mörkret ned till sjöboden där vi kilar in och när dörren stängs trycker han sig hårt mot mig bakifrån och hans händer smeker ivrigt från mina bröst under linnet och ned i trosorna och jag lägger min hand över hans stånd igen och kramar den hårt innan jag vänder på mig och knäpper upp hans shorts och snabbt för in handen i kalsongerna och sluter handen runt hans hårda kuk som är den hårdaste och skönaste jag känt och jag börjar lätt runka den och jag hör hur han andas tungt av det och hans kuk spänner sig i min hand varje gång jag kramar om den.

Jag har handen i hans kalsonger en stund innan jag drar ned shortsen och kalsongerna en bit och låter hans hårda kuk komma ut och jag lägger åter handen om den och börjar runka den med långa rörelser och han stönar till varje gång handen drar ned huden och ollonet blottas och efter en stund hukar jag mig lite och drar bak huden helt och drar tungan över hans ollon några gånger innan jag lägger min mun över den och suger in den i munnen där jag suger på den med korta snabba sugningar och jag känner hur hans hand smeker över min rygg ned till rumpan och försvinner ned in i mina trosor och hur hans finger letar sig in i min mus som återigen är riktigt våt och hand finger försvinner in i mig en bit innan han tar ut det och sedan för ned mina trosor och drar upp min kjol innan han lyfter upp mig och sätter mig på en hylla och där tar av mig trosorna helt innan han särar mina ben helt och ställer sig mellan mina ben och trycker sig tätt intill mig och kramar mig hårt samtidigt som han kysser mig på halsen och gnider sin kuk mot min vidöppna mus som gör kuken alldeles våt av mina safter.

Vi står tätt tryckta mot varandra innan han släpper taget lite och tar tag i kuken och styrar den mot min öppna mus och trycker sakta in toppen av den i mig innan han stannar till lite innan han drar ut den igen och sedan trycker han återigen in den i mig och denna gång lite längre och han känner att jag spänner mig så han frågar om det gör ont men jag svarar att det gör det inte men att det är första gången och han säger åt mig att bara slappna av innan han drar ut kuken igen och ställer sig på knä framför mig och för in sin tunga långt in mig och rör den in och ut medan hans tumme smeker över klittan och jag håller hårt i hans hår och njuter av hans tunga långt inne i mig och när han suger in klittan i sin mun och suger hårt på den och för in ett finger i mig kan jag inte hålla mig längre utan börjar att stöna och gny lite och det tar inte lång tid innan min kropp åter spänner sig och jag börjar krampa i en lika skön orgasm som tidigare och han smeker mig saktare och saktare medan den ebbar ut för att sedan åter ställer sig upp mellan mina ben och hans kuk vidrör lätt min klitta och jag är fortfarande upphetsad och vill verkligen känna den i mig så jag tar tag i den och styr den till musen och han trycker sakta och försiktigt in den i mig och trots att jag är lite trång glider den ända in i mig och han stannar till en stund innan han sakta drar ut den en bit för att sedan återigen trycka in den igen och det är så otroligt skönt att jag stönar högt nu och lägger mina ben om hans rumpa och hjälper till när han trycker sig in i mig och han ökar nu sakta takten och jag känner att det inte gör ont så jag stöter mig lite mot honom och han ökar nu takten ytterligare lite till och vi båda stönar högt av kåthet och efter en stund frågar han viskande om jag äter piller och jag svarar att det gör jag och han ökar då takten ännu lite till och efter en stund tar han tag om mina höfter och stöter till några snabba gånger innan han stönar till högt och stannar till längst in i mig och sekunderna senare känner jag hans varma och hårda strålar skjutas ut inne i mig och jag spänner mina muskler så hårt jag kan om hans kuk och han pumpar och pumpar mer och mer i mig och jag känner hur kuken rycker i mig och hela hans kropp skakar innan han stönar till en sista gång och bara står och andas tungt med kuken fortfarande kvar i mig en lång stund innan jag känner hur den blir mjukare och mjukare och hans andetag åter blir mer normala och till slut drar han ut den och jag är snabbt där med handen och kramar om den och känner hur mjuk och kladdig den är av våra safter innan han får tag i några handdukar och lägger den ena mellan mina ben och torkar försiktigt upp safterna som kommit ut mig samtidigt som han med den andra torkar av sig själv medan han ger mig en lång kyss innan han viskar hur otroligt skönt det var och vi håller om varandra en lång stund innan vi snyggar till oss och smyger tillbaka till huset och dom andra och resten av kvällen möts våra blickar flera gånger och vi ler diskret mot varandra medvetna om vad vi just gjort kanske inte var ok men otroligt skönt speciellt för mig.

Dating club +21

Aduit games