Ge mig mer kuk

Dating club +21

Aduit games

Ge mig mer kuk – Första gången vi runkade av varandra så hade jag sovit över hos Henrik. Vi hade runkat hela dagen till flera porrfilmer som vi snott från Henkes brorsa, och på kvällen undrade vi hur det skulle kännas om någon annan runkade ens kuk. Det var Henke som tog initiativet att känna på min kuk, och han börja tveksamt runka mig, sedan väldigt beslutsamt, och det dröjde inte länge innan jag sprutade upp på magen. Sedan hjälpte jag honom att få utlösning och vi intalade oss själva att vi inte var bögar så länge vi inte sög av varandra. En gång smakade jag på Henkes sperma, och efter det ville han spruta i min mun, men det ville inte jag inte att han skulle göra. Så gott var det inte!
Nu satt vi hur som helst där i soffan och runkade av varandra. Eftersom porrfilmen var 1 timme och 30 minuter lång så tog vi det lugnt och drog långsamt förhuden upp och ned på varandras kukar. Henriks kuk är 19 cm lång, två cm längre än min egen, och mycket tjockare. Jag har alltid varit förtjust i hans stora kuk och njutit lika mycket av att runka den som att själv bli avrunkad.
Efter en halvtimme blev filmen rätt ointressant och vi kunde bara koncentrera oss på varandras kukar. Ibland runkade vi lite för snabbt så att den ena nästan var på väg att komma och då fick vi motvilligt sakta ned farten igen. Det är frustrerande att runka så länge. Ingen av oss ville att det skulle ta slut, samtidigt som vi genast ville få utlösning.
Efter en stund sa Henrik att han hade några kondomer med sig i plånboken och undrade om jag ville runka med en sån på. Det ville jag, och han tog fram en med jordgubbssmak och trädde den över min styva kuk.
– Varför har du en med jordgubbssmak? frågade jag.
– Min flickvän tycker att det är gott, sa Henrik. Spelar det någon roll vad det är för kondom eller?
– Nej, sa jag. Jag bara undrade. Min tjej är inte så förtjust i att suga kuk. Hon gör det bara ibland för att vara snäll mot mig.
– Vi börjar alltid med att ha oralsex, sa han. Det är skönare att knulla när båda två är våta.
På tv:n blev en storbystad blondin tagen av två män samtidigt. Det gjorde mig ännu kåtare och jag började runka Henriks kuk fortare. Det var så skönt med kondomen på och vi stönade högt av njutning.
– Har du fantiserat om att suga av en kille nån gång? frågade Henrik plötsligt.
– Ja, det har väl hänt, sa jag. Har du?
– Nej, sa han. Men man måste väl inte vara bög för att bli avsugen av en annan kille?
– Nej. Kanske inte det.
Det var tyst en stund, sedan sa Henrik lite nervöst: Du får suga av mig om du vill.
– Nej tack, sa jag och log.
– Du har ju smakat på min sperma en gång, sa han.
– Det är inte samma sak! sa jag.
– Jag har ju kondom på mig. Det är väl värre att smaka på sperma än att smaka på en kondom.
– Så det var därför du hade kondomer med jordgubbssmak med dig? frågade jag.
Han log, och sa:
– Kan du inte testa hur det är en gång bara? Man behöver ju inte vara bög för att smaka på en kondom.
– Jag tänker inte suga av dig! sa jag bestämt.
– Du kan väl bara smaka en gång? frågade han
– Du kan smaka på min i stället.
– Om du smakar på min först, så smakar jag på din sen. Jag lovar.
Hans kuk kändes stor och hård i min hand, och visst skulle det vara spännande att smaka på den. Men jag var rädd för att jag skulle göra det flera gånger efter att ha gjort det en gång, så jag tvekade länge innan jag gick med på det.
Jag ställde mig på knä framför honom och sa:
– Men du får fan inte berätta för nån om jag gör det.
– Nej, självklart inte, sa han. Har jag berättat för nån om att vi har runkad med varandra eller?
Jag tog ett djupt andetag och sträckte tveksamt ut tungan för att smaka på det kondomklädda ollonet med tungspetsen. Det smakade inte särskilt mycket jordgubb, men det var inte äckligt. Jag slickade en gång till på kuken innan jag slöt läpparna kring ollonet och sög in det i munnen.
– Så, sa jag. Nu är det din tur.
– Lite till, sa han. Du har ju knappt rört vid kuken.
Jag slickade på ollonet och drog tungan längs hela kuken. Sedan sög jag in ollonet i munnen igen och gled med läpparna nedför kuken. Jag fick bara in den halvvägs i munnen och sög långsamt upp och ned tre, fyra gånger innan jag tog ut den igen.
– Sluta inte, stönade Henrik.
Jag fortsatte att suga på hans kuk. Kondomen smakade gott, och det kändes nästan som om jag sög på en godisklubba. Efter en stund började jag njuta av att höra honom stöna och höjde tempot en aning. Min egen kuk var stenhård och jag runkade den medan jag sög på hans stora kuk.
– Fan vad skönt det är! stönade han.
– Säg till om du är på väg att komma, sa jag.
– Okej, sa han.
Jag hade aldrig trott att det skulle vara så skönt att suga kuk. Jag tog den långt in i munnen och runkade den samtidigt som jag sög.
– Kan du inte ta av kondomen? frågade Henrik. Det är mycket skönare utan.
Jag var lite sugen på att få veta hur den egentligen smakade och tvekade bara en kort stund innan jag drog av kondomen från hans kuk. Efter att ha runkat i 45 minuter så var jag så pass kåt att jag inte tänkte på vad jag höll på med. Jag var straight och sög av en annan kille på ett sätt som inte ens min flickvän gjorde på mig!
Den här gången var jag inte lika tveksam utan tog in kuken i munnen och började suga utan att smaka på den först med tungspetsen. Det var kanske inte lika gott som med jordgubbs kondomen på, men det var väldigt upphetsande.
Henrik stönade högt av njutning medan min mun gled upp och ned över hans stora kuk. Det kändes härligt varje gång läpparna gled över kanten på ollonet och jag njöt av det lika mycket som Henke gjorde. Jag sög på kuken i ett par minuter till, utan någon tanke på att hans sperma skulle kunna spruta in i min mun vilken sekund som helst. Efter en stund sa han att han skulle komma och jag tog ut kuken ur munnen och vände bort ansiktet i väntan på att han skulle spruta, men det kom inget.
– Varför slutar du? stönade Henrik.
– Jag vill inte ha en massa sperma i munnen, sa jag.
– Ta på mig kondomen då, sa han. Jag måste bara få komma nu.
– Då kommer du inte vilja suga av mig sen, sa jag och reste mig upp. Det är din tur nu.
Han tvekade ett tag innan han sa: Okej då.
Han böjde sig tveksamt fram och började försiktigt slicka på min kuk. Tungan smekte ollonet och gled upp och ned över skaftet.
– Sug på den, stönade jag.
Efter en stund tog han tveksamt in den i munnen och började suga. Jag blundade och njöt av att känna hans läppar runt min styva kuk. Det var verkligen upphetsande att få se hur den gled in och ut i en annan killes mun, och jag stönade högt av njutning.
– Får jag spruta i din mun sen? frågade Henrik och runkade min kuk.
– Ja, stönade jag.
– Lovar du?
– Mmmm, ja. Jag var så kåt att han gärna skulle få spruta in all sin sperma i min mun.
Det dröjde inte länge innan jag själv fick utlösning. Jag sprutade i kondomen och Henrik runkade ut varenda droppe.
– Shit, vad skönt, stönade jag.
Efter att ha fått utlösning kände jag mig inte lika sugen på att smaka på Henriks sperma, men jag höll vad jag lovade och sjönk ned på knä mellan hans ben. Jag började suga på hans kuk igen och tog den långt in i munnen. Min egen kuk var fortfarande stenhård och kåtheten som rann ur mig med sperman kom snart tillbaka.
– Åh jag kommer nu, stönade Henrik och grimaserade.
Jag tog ut kuken ur munnen och började runka den med häftiga tag. Jag gapade och sträckte ut tungan i väntan på att sperman skulle komma. Snart kom han i mitt ansikte och sprutade in i munnen på mig. Jag försökte att inte svälja, men tog villigt emot hela satsen. Jag sög av kuken tills den var ren från sperman, och slickade mig runt munnen. Henrik såg tillfredställd ut och smekte mina läppar med kuken och spred ut sperman över hela ansiktet.
– Smakar det gott? stönade Henrik.
– Nej, sa jag och skrattade. Men du får gärna spruta i min mun igen nån gång.
Han log och stoppade in kuken i munnen på mig igen. Jag sög på den en stund till innan den var halvslak. Sedan gick vi in i duschrummet, och jag drack minst två liter vatten.
Jag har alltid varit kåt på Henriks kuk och gillat att runka av honom, men jag trodde aldrig att jag skulle suga av honom, eller ännu mindre låta honom komma i munnen på mig. Men jag ångrar inte att vi gjorde vad vi gjorde. Vi sög av varandra två gånger till dagen efter, med kondomer på. Men det var sista gången vi gjorde det. . .hittils. Jag ser verkligen fram emot att göra om det, och kanske till och med gå ännu längre. Jag har sett ett par gayfilmer och tänder på analsex, så man vet aldrig. Det hänger på Henrik

Dating club +21

Aduit games