Mitt första möte med en kille

Dating club +21

Aduit games

Mitt första möte med en kille – Jag tänkte berätta lite om mitt första möte med en annan kille. Skulle kännas rätt skönt att få skriva av sig och dela med sig lite av min nyvunna erfarenhet! Jag ska försöka få det hela att låta som en novell och det jag skriver är helt sant och hjärtligt!

Mitt namn är Rickard och det är mitt riktiga namn. Jag är 26 år gammal och uppvuxen i Göteborg. Jag är straight när det kommer till läggning då jag endast känner att jag kan få känslor och bli kär i tjejer. Just nu bor jag i Sthlm och det är här allt utspelade sig.

Men för 4-5 år sedan började de första tankarna om att ha sex med en annan kille att komma fram. Det var som att man blev mer och mer fäst vid tanken. Man började titta lite på killporr och blev mer och mer sugen. Jag har alltid varit aktiv när jag varit med tjejer och tänt på analsex. Dock på senare tid fantiserat om att få vara den som tar emot.

Jag gick med på en sida som heter Body Contact och gjorde en profil. Jag spanade mest rundor och kollade läget, skrev till lite killar, men drog mig lätt ur. Det gick nästan 2 år och kom aldrig till skott. Det kändes som jag hade för mycket att “förlora”. Jag var rädd för sjukdomar, eller att det skulle komma ut. Jag var även nervös över att behöva tex råka träffa killen igen på stan. Det var mycket som skulle passa in för att jag skulle vilja komma till skott, vilket aldrig hände.

Men så i början av mars detta år (2012) så gled jag in på BC och hade fått ett mail av en kille i 42 års åldern. Hela mailet var riktigt välskrivet vill jag minnas och han kändes helt normal. Vi började skicka mail fram och tillbaka och han låg på ganska mycket. Han gillade hur jag såg ut och ville gärna ses. Han beskrev sig själv som riktigt schysst, diskret och dominant. Det drog verkligen i byxorna när jag skrev med honom men ändå var jag osäker. Tillslut tröttnade han och gav ut sitt nr. Så skrev han något i stil med att om du nu ångrar dig hör av dig, men jag orkar inte tjöta med dig i 100 år.

Det gick några veckor och en kväll hade jag varit ute med en tjej på dejt som jag träffat genom en dejtingsida. Hon var verkligen top notch men ibland kan man inte passa alla, så när vi hade gått skilda vägar kände jag mig lite halvt dissad av henne. Jag hade en övergripande känsla att hon inte skulle höra av sig mer. Så lite smålullig av de drinkar vi drack och lite besviken (lite dåligt självförtroende) så bestämde jag mig för att chansa och ringa den här killen som hade lämnat sitt nr.

Det tog emot att slå samtalet. Det minns jag och när han svarade så blev det lite akward för mig. Men jag bara körde på. Berättade vem jag var och han verkade riktigt supertrevlig i telefonen. Vi snackade i kanske 20 minuter om allt och inget. Det var inget sexsnack alltså och han verkade helt reko. Han frågade om jag ville komma över och ta en bärs och då kände jag i kroppen att den skrek “NEJ”.

Men av någon anledning vågade jag inte säga nej så jag svarade ja. När jag hade lagt på så undrade jag vad fan jag höll på med.
Men jag bestämde mig för att åka till honom, fast om det skulle bli frågan om sex så skulle jag inte ställa upp. Som sagt, jag kände där och då att jag inte riktigt hade kommit så långt att jag faktiskt skulle testa. Fast jag var ändå rätt full och kåt.

Jag satte mig på tuben och åkte in till Hornstull där han hade sin lägenhet. När jag hade klivit av och gick upp för trappan var jag fortfarande rätt så nervös. Väl nere vid Strand svängde jag höger och i husen där bodde han. Helt plötsligt stod jag utanför hans dörr.

Jag plingade på och dörren öppnades. Framför mig stod en kille i 40 års åldern, han hade skjorta på sig, snygg, rakad skalle och var väl säkert 190 cm lång. Vi skakade hand och han presenterade sig som Peter (egentligen något annat). Jag hängde av mig och efter en kort liten rundvandring i hans lägenhet hamnade vi i hans soffa. Han bjöd på en bärs och vi började snacka om allt och inget. Hela tiden tyckte jag att han var riktigt trevlig och social. Fast jag märkte att efter en halvtimma så började han vilja ha sex.

Tillslut frågade han mig rakt av: – Vill du göra det där vi snackade om?
Jag var då ganska så avväpnad efter allt snack, redan lite full och såg verkligen chansen.
– Allright, vi testar, sa jag.
– Okej, skoj! Jag tänkte bara ta en dusch lite fort så testar vi. Du kan väl dra ner persiennerna lite och fixa i ordning i rummet. Vill inte att mina grannar ska se in, sade han.
– Inga problem.

Han reste sig upp och gick in i duschen. Jag fixade i ordning så ingen kunde se in från fönstren på andra sidan gatan. Efter drygt 5 minuter kom han ut och satte sig i soffan med handduken.
– Ja, är du redo eller? Sa han.
Jag pustade ut lite på skoj och log. Ja, vi kör, sa jag.
Jag satte mig bredvid honom och han drog av sig handduken. Framför mig låg en slak kuk. Den var säkert 10 cm och låg mellan benen. Jag tog tag i den med handen och det kändes precis som att hålla i sin egen, fast utan känsel då.
Jag började runka den och kände hur den svällde mer och mer. När den blev något i halvstånd så gick jag ner med munnen och satte läpparna runt kuken på honom. Det första jag tänkte var – det smakar verkligen kuk. Dock smakade det gott och nyduschat. Jag kände hur mer och mer kåt jag blev. Kuken blev större och större och tillslut stod den hård och pulserande. Den måste ha varit runt 17-18 och grov. Jag runkade försiktigt och fortsatte suga. Jag hörde hur han stönade och njöt. Man vet ju ungefär själv hur man vill ha det så det var faktiskt riktigt spännande och kul. Hämningarna hade släppt för mig och jag kände i kroppen hur nöjd jag var att vara där. Att äntligen få göra detta. Så här kåt hade jag inte varit på ÅR.

Jag märkte att han började bli mer och mer dominant ju mer jag sög och försatsen som kom smakade underbart. Han tog plötsligt ett kraftigt tag med handen runt min nacke medan jag sög och sa – Det här gillar du väl din lilla hora.

Än idag känner jag verkligen hur dominerad och förtryckt jag kände mig av att höra de orden, men jag fortsatte suga. Jag visade inte en min. Det var en blandning av chock av att höra det, kränkning men det kände ändå väldigt skönt. Han tryckte kuken mer och mer in i munnen på mig och jag kväljde flera gånger. Även fast han förstörde njutningen där lite att hålla på och övergå mer till en munknullning så älskade jag det. Jag kväljde flera gånger, blev kallad för hora och slyna och efter 10-15 minuter blev han så pass dominant och hårdhänt att jag fick säga ifrån. – Du, vi kör lite lugnt, sa jag.
-Absolut, detta är på dina villkor, svarade han. Fortsätt nu.

Det var lugnt och jag fortsatte suga i kanske 1 minut till så började han bli precis lika hård som tidigare. Det verkar som han inte fattade vad jag sa. Det kändes verkligen inte vara på mina villkor. Han blev ännu hårdare. Nu låg jag raklång i soffan och han satt ner. Och jag sög. Han kväljde mig vid flera tillfällen och tryckte ner mitt huvud och mun så hårt och djupt över kuken att det svartnade lite för ögonen. Greppet runt min nacke var stenhård, även i nackhåret. Jag kväljde och hostade över hans kuk flera gånger och salivet bara rann. Nu kände jag mig verkligen dominerad. Jag var faktiskt lite rädd.

Jag skjöt upp huvudet och hans hårda kuk föll mot magen. – Alltså, ärligt ta det lite lugnt, sa jag. Jag försökte säga det i en normal ton som inte visade att jag var mer och mer nervös och rädd.
– DU, NU FÅR DU FAN GE DIG, svarade han och sa det ganska förbannat. – Du har kommit hit, du suger min kuk så nu så slutar du gnälla som en liten fitta! Han tog tag i sin kuk och höll den utanför min mun. SUG! sa han.

Jag vågade fortfarande inte visa att jag var rädd och av ren konflikträdsla började jag suga igen. Men njutningen jag hade från början hade mest gått över till att jag var tvungen att göra honom nöjd. Aja, jag försöker göra detta och försöka njuta av det. Han lär ju komma snart tänkte jag. Så med ett hårt grepp i nacken sög jag hans kuk på hans villkor. Jag insåg dock ganska snabbt att det blev skönare och skönare att ta emot kuken djupt och vid flera tillfällen slog han kuken mot mitt ansikte. Och jag gillade det. Och jag hade 100 % respekt för honom. Det var ganska sexigt även om jag var grymt obekväm.

– Nu ska jag knulla dig i röven, sa han.
– Okej, svarade jag utan typ att tänka. Ända fram tills idag förstår jag inte varför jag inte reagerade. Jag kände väl i den stunden att jag inte hade något val. Jag var ärligt talat rädd.
– Kom, vi går in i sovrummet, sa han.
Vi gick in och jag klädde av mig. Ganska fort låg jag på mage. Han slog mig över skinkorna. Sen sträckte hans sig ut mot en byrålåda och tog ut en flaska med glidmedel. Jag hörde hur han öppnade lockat, klämde ut lite, och sen kände jag en kall geleliknande vätska mot rövhålet. Han spottade även lite och så kände jag hur hans tumme började smeka ut allt runt och lite i mitt analhål.

Han särade sedan ut mina ben och la sig lite över mig. Jag kände hur han tog kuken med en hand och tryckte den mot mitt rövhål. Det tog emot lite, men sen plötsligt gled ollonet in och jag trodde jag skulle dö. Av ren smärta skrek jag. Det kändes som rövhålet sträcktes ut och jag vek mig upp som en makaron på sängen. – Aj aj aj.. Fan det gjorde skitont.
– Det är lugnt, låt det smärta lite, det går över strax, svarade han.
Det gjorde det och jag var tydligen redo för ett andra försök. Denna gången gjorde det inte ont och jag kände hur hans kuk gled djupare och djupare in tills han slutade trycka på. Då låg han med sin kroppsvikt över mig. Jag kände verkligen hur något stort var i mig. Sen började han sakta dra ut kuken. Det kändes som jag var på toaletten och blev lite orolig att det kanske inte skulle vara så fräscht, men han tystade ner mig. – Det här går skitbra, sa han.

Sen vet jag inte riktigt hur länge han knullade mig, det kändes som timmar. Men efter drygt 5 minuter så började det bli riktigt skönt. Han drog ut ett par gånger för att dra på mer glidmedel och han pumpade mitt analhål hårt, djupt och länge. Jag skrek, stönade och njöt. Jag brydde mig inte alls att han kallade mig för hora, smiskade mig, tryckte ner mitt face i sängen. Hans kuk gick som en jädra kolv in och ut i mitt anal och flera gånger när han hade dragit ut var jag där med ett par fingrar. Min analöppning var stor som en pingisboll. Och varje gång hans kuk gled in igen så njöt jag!

– Vänd dig om, sa han tillslut.
Jag vände mig om på rygg och han satte sig på knä över min bröstkorg så han hade sin kuk vid min mun. Jag sög den och plötsligt så kom han i en enorm orgasm. Han grep tag ett hårt grepp i mitt hår och satte min mun över hans kuk. Den smakade glidmedel men så plötsligt kände jag hur varm, kladdig sperma fyllde min mun. Det smakade sött, salt och lite konstigt men det smakade ändå gott. Jag svalde flera gånger och vid efterryckningarna han hade i sin penis så kavlade han ut det sista i min mun.

– Ahhh, stönade han. Fan sån jävla skön var du.

Den komplimangen gjorde att allt dåligt försvann och jag låg där och var 100 % nöjd med allt.
Jag klädde på mig, vi kallsnackade lite, sedan åkte jag hem. Med spermaeftersmak i munnen och en riktigt uttöjd röv.

Och väl hemma när jag vaknade på morgonen dagen efter så kändes det faktiskt inte så dumt och jag har inte stött på honom än. Nu kommer jag säkert träffa en drömtjej här framöver och skaffa villa och barn. Men det känns ändå jävligt skönt att fått detta gjort och jag hoppas min “novell” och erfarenhet inspirerar er andra som haft samma tankebanor att göra något liknande.

Dating club +21

Aduit games