Mina synder novell

Mina synder novell – Vaknar vid halv tio och känner mig öm i underlivet fast inte öm som ont utan mer bara som när man ansträngt sig och är otränad typ men däremot är jag redan lite pirrig så jag låter min hand glida in innanför mina pyjamasbyxor som jag oftast sover naken i och lägger handen över min mus och masserar den lätt med hela handen en stund samtidigt som jag håller min andra hand över bröstet och smeker bröstvårtan med tummen. Jag drar lätt med fingret mellan mina blygdläppar och känner att jag redan är lite fuktig så jag trycker in långfingerspetsen en liten bit och rör fingret i små cirkelformade rörelser och bara njuter av beröringen och tänker på kvällen innan och hur underbart skönt det var. Min mus blir våtare av mina smekningar och jag ligger en lång stund och bara njuter av att smeka mig själv när mobilen tutar till och jag får ett sms från Thomas som undrar om jag är vaken och jag skickar ett ja som svar och sekunderna senare får jag frågan om vad jag gör och jag svarar att jag myser lite och skickar med en smilys och i nästa sms står det vad trevligt , vill du följa med ut på en båttur? och jag skickar tillbaka att det vill jag gärna och får ett nytt sms att han hämtar mig vid vår brygga om en halvtimma så jag hoppar ur sängen och rusar in i duschen och duschar snabbt av mig innan jag tar på mig trosor, shorts och ett linne och packar ned bikinin, handduk och lite annat för att sedan snabbt ta några mackor och sedan småspringer ned till bryggan där jag ser att Thomas är på väg mot den i en stor mullrande båt och när han är nästan framme vid bryggan hoppar jag upp på fördäcket och han backar snabbt ut från bryggan medan jag klättrar över rutan och han tar tag i mig och lyfter lätt ned mig i båten med sina starka armar och slänger sedan in väskan i ruffen och då han bara har tunna sommarshorts på sig passar jag på att genom solglasögonen kolla in hans kropp som är vältränad och solbränd och jag måste erkänna att jag verkligen gillar det jag ser eftersom han är otroligt sexig 🙂

Vi glider iväg lite sakta en stund innan vi kommer till en stor fjord och Thomas frågar om jag vill köra lite och det vill jag ju motorintresserad som jag är och han ställer sig upp och trycker på en knapp i stolen så att sittdynan fälls ned och jag ställer mig framför honom och tar tag i ratten samtidigt som han skjuter fram gasreglagen och motorerna ryter till och vi far iväg som ett skott och när vi möter några båtar och slår i deras vågor känner jag hur hans kuk slår mot min rumpa och inser att han inte kan ha några kalsonger under shortsen och jag blir alldeles pirrig i kroppen så jag lägger min hand över kuken och klämmer till men då svänger han hastigt åt sidan in i en vik där han stänger av motorerna och tar bort min hand från sin kuk och säger att vi måste prata om det vi gjorde igår kväll och jag undrar vad då och han säger då att det var fel och jag undrar vad då fel, var jag så dålig eller och han säger då absolut inte tvärtom du var helt otrolig men det är inte problemet och jag undrar då vad problemet är och får då svaret att vi är ju släkt och att han skulle avbrutit det som hände kvällen före och jag frågar då om han inte ville det men det svarar han att det klart han ville och jag säger då att vad är problemet eftersom ingen blev tvingad och båda ville det och jag är över 15 och väljer väl själv vem jag vill ligga med och att jag har inte tänkt att bli ihop och skaffa barn med honom och då skrattar han lite och säger att det var skönt att höra för då är vi överens om att det vi håller på med bara är en sommarflirt och jag svarar att det absolut inte är mer än så och då ger han mig en lång kram och när han släpper taget lite lägger jag åter handen på kuken och frågar om jag får röra den nu och han skrattar till igen och säger att nu får du göra vad du vill med den och jag drar då snabbt ned shortsen och ställer mig på knä framför hans slaka lite hängande kuk som är ganska stor ändå och jag för min mun mot den och suger in toppen på den en bit och suger sedan med korta snabba sugningar som snabbt får den att styvna till och resa sig i min mun jag suger då lite hårdare på den och den växer nu till full längd så jag lägger min ena hand om den och börjar sakta runka den samtidigt som jag suger på ollonet och jag hör hur han stönar och bara några minuter senare säger han att jag måste sluta vilket jag inte gör utan i stället suger jag hårdare och runkar lite snabbare och hans stönande ökar nu och han säger nu att om jag inte slutar nu så går det för han så jag klämmar åt lite hårdare med handen runt kuken och fortsätter runka och suger så hårt jag kan och bara sekunder senare känner jag hur han spänner sig och ser hur magmusklerna arbetar och sen stönar han till riktigt högt och rycker till några gånger innan hans första strålar sprutar mig i munnen och jag sväljer av ren reflex men fortsätter att suga och krama kuken så hårt jag kan och han fortsätter att skjuta ut sin säd om och om igen och jag sväljer oavbrutet tills det inte kommer något mera och jag kramar hårt om kuken för att trycka ut den sista droppen som jag tar på tungan innan jag sväljer även denna och han står nu bara och andas hetsigt och så fort tungan rör vid kuken rycker det i hela honom så jag smeker honom i stället mjukt med handen medan han återhämtar sig och reser mig sedan upp och han drar sig tätt intill mig och kramar mig hårt och viskar ”du är underbar” i mitt öra medan jag drar upp hans shorts igen.

Han startar upp motorerna igen och efter ca 20 minuters körning är vi framme vid en lite avskiljd vik som vi kastar ankar i och vi ser att längst in ca 100 meter från oss ligger det två båtar men vi kommer inte att störa dom där vi ligger. Jag går ned i ruffen för att byta om till bikini och när jag tagit av mig shortsen och trosorna känner jag två händer på min rumpa som sedan flyttar sig över min svank vidare fram till min mage in under linnet och upp till mina bröst och hur en kuk trycks mot min rumpa och jag trycker mig hårt mot den och han släpper då mitt ena bröst och låter handen smeka över min mage ned mellan mina ben till min mus och jag ställer mig lite bredbent för honom och med sitt finger delar han blygdläpparna och känner min hårda klitta som han börjar massera skönt och jag gnuggar min nakna rumpa mot hans kuk innanför shortsen och lägger min hand över hans hand och trycker hans fingrar så hårt jag kan mot min mus och stönar tungt och han smeker mig så en stund innan han ber mig att lägga mig på rygg på dynan och själv sätter han sig på golvet mellan mina ben och särar dom så mycket som går och jag ligger nu vidöppen framför honom och han kysser mig lätt mitt på musen några gången innan jag känner hur hans tunga letar sig in i mig och han börjar röra på den medan han med tummen smeker mig över klittan och jag rycker till av hans smekningar och ger ifrån mig små stön så han borrar in tungan längre in i mig och jag stönar högre och högre och när han lägger munnen över klittan och suger hårt på den och för in två fingrar i musen skriker jag nästan av kåthet och när han vickar på fingrarna långt inne i mig går det som en explosion i mig och hela min kropp spänner sig , jag kramar hårt om hans fingrar och börjar sedan skaka i en otroligt skön orgasm som kommer om och om igen under en lång stund.

När jag lugnat ned mig kryper han sakta upp över mig kyssandes min navel och sedan mina bröstvårtor och sedan halsen innan han ger mig en tungkyss och jag känner hans styva kuk innanför shortsen mot min mage och för in handen i dom och kramar lite om kuken innan jag hasar ned hans shorts och lägger mina ben om honom och trycker ned honom mot mig och hans kuk hamnar mot min våta och fortfarande kåta mus och han gnider sig fram och tillbaka mot mig några gånger innan han glider ned lite och när jag drar upp mina ben hamnar hans kuk rakt mot musen och han trycker till lite grann och den glider lätt in i mig en bit innan det tar stopp och han stannar till och drar sig sakta ut igen för att sedan försiktigt trycker in den igen och denna gång glider den in lite längre i mig och vi båda stönar till några gånger samtidigt som han åter drar ut den igen innan han återigen sakta trycker in den i mig igen och denna gång kommer han ännu lite längre in och jag stönar till högt vilket får han att fråga om det går bra och jag får bara ur mig ett mmmm mellan stönen och han viskar då att jag är härligt trång och jag tänker på att det är bara andra gången jag har en kuk i mig så jag är nog lite spänd med men det är så otroligt skönt att känna den glida in och ut i mig och med mina fötter trycker jag på hans rumpa så han kommer lite längre in i mig samtidigt som jag stöter min mus mot hans kuk och han ökar sakta farten till ett tempo där vi gungar i takt och jag slappnar av mer och mer och njuter nu otroligt mycket och känner hur pirret i musen ökar mer och mer och tillslut skriker jag rakt ut precis när orgasmen kommer och han saktar genast in men slutar inte helt och det ger mig en lång skön orgasm som sakta ebbar ut och när mina fittmuskler slappnar av ökar han sakta takten igen och bara nån minut senare börjar han stöna högre och strax efteråt stöter han till hårt och jag känner hans hårda strålar som sprutar långt inne i min mus och fyller den med varm säd innan han utmattad och lite flämtande lägger sig över mig en stund och jag känner hur hans tidigare så hårda kuk nu sakta slaknar inuti mig och jag kniper åt om den medan han lyfter upp mig i sin famn medan jag fortfarande har kuken i mig och går ut ur ruffen och tar några långa kliv över soldäcket och hoppar rakt ut i vattnet och jag håller mig hårt fast i honom och när vi återvänder till ytan har jag han fortfarande kvar i mig trots att hans kuk nu är helt slak men när vi börjar simma åker han ur mig.

Vi simmar runt lite innan vi nakna lägger oss på soldäcket i bak på båten för att torka i solen och jag ligger på rygg med utsträckta ben och han lägger sig på sidan intill mig så jag lägger min hand om hans nu slaka kuk och sluter mina ögon och av utmattningen slumrar jag till 5-10 minuter men när jag vaknar till har jag fortfarande handen om den slaka kuken och vi ligger så en lång stund innan jag känner att jag vill känna hans slaka kuk i min mun och jag flyttar mig nedåt och suger in hela kuken i munnen och han borrar in sina fingrar i mitt hår och rör sakta mitt huvud fram och tillbaka mot hans kuk som sakta reser sig i munnen och han andas tyngre och stönar mer och bara efter några minuter spänner han sig och skjuter sina strålar i min mun och jag sväljer villigt allt han ger mig för att återigen krama ur det allra sist och suga i mig sista droppen.

När jag är klar hör jag nåt ljud en bit ifrån oss och när jag kikar upp ser jag tre toplesstjejer i ca 12 årsåldern paddlandes i en liten gummibåt kanske 5 meter från oss och sätter mig snabbt upp och Thomas kikar upp lite förvånad han med men tar det med ro och sätter sig först upp med kuken hängandes i en båge innan han flyttar sig ned till kanten av soldäcket och låter den hänga ned mellan sina ben helt oblygt men å andra sidan har ju absolut inget att skämmas för och säger hej till tjejerna som svarar med ett hello och det visar sig att dom kommer från båtarna därinne i viken och är från holland och Thomas som är van vid engelska pratar en stund med dom tills vi ser ytterligare en gummibåt komma körandes mot oss och tjejerna får snabbt på sig sina bikinitoppar innan en av dom säger att det är hennes pappa och att dom måste iväg och killen i gummibåten kommer nästan intill oss och ropar argt nåt på holländska och jag förstår att han är irriterad över att Thomas sitter naken framför tjejerna och jag hör hur han förklarar hur tjejerna kom fram till oss när vi redan var nakna men killen fortsätter att skrika lite innan han tar ett rep och bogserar iväg tjejerna och jag och Thomas kollar på varandra och börjar skratta åt det som just hänt.

Vi börjar nu bli hungriga så vi tar på oss lite kläder och åker in till en fin liten restaurang som ligger ca 30 minuter bort och äter lite god mat innan vi åker hemåt till Thomass hus igen och när vi går upp på den långa träbryggan säger han att nu vore det skönt att vila lite och då gör vi det säger jag och när vi kommer in i huset går vi direkt in i sovrummet där vi lägger oss på sidan båda två och han lägger sig tätt bakom mig och för in sin hand innanför mitt linne och lägger den över mitt nakna bröst och vi somnar på bara några minuter och vi sover nog i ca 1 timma innan jag vaknar först och ligger en stund och lyssnar på hans lugna andetag och känner hans hand på mitt bröst och bara njuter av hans närhet innan jag för in min hand i hans shorts och sluter den om den slaka kuken och bara håller om den en stund innan Thomas vaknar till och ger mig en kyss i nacken som kittlar ända ned mellan mina ben och jag kramar mjukt om hans kuk som sakta växer och blir hårdare och när den är riktigt hård tar jag ut den ur hans shorts och lägger den mellan mina ben och han rör den sakta fram och tillbaka medan jag håller handen om den på framsidan av mina ben och till slut säger jag att jag vill känna den i mig och lirkar ned mina shorts en bit och han smeker mig först lite med sina fingrar innan han styr in kuken och sakta trycker in den i mig bakifrån och denna gång glider den ända in i mig och vi båda stönar lite lätt och jag säger att jag vill njuta länge så han rör sig sakta in och ut i mig och smeker samtidigt min bröstvårta med sina fingrar och jag håller mina hand mellan mina ben och trycker lätt på min klitta medan jag njuter av hans kuk som sakta åker in och ut i mig och tyvärr tar det inte lång stund innan jag känner hur jag börjar spänna mig allt mer och till sist kommer jag ännu en gång i en otroligt skön orgasm som nästan får det att svartna för ögonen och jag stönar och skriker rakt ut en lång stund och Thomas håller sin kuk stilla under tiden orgasmen ebbar ut för att sedan sakta föra den in och ut igen och vi njuter i ca 10-15 minuter innan det är hans tur att komma och han stöter som vanligt till hårdare några gånger innan han stönar till och sätter sin hand på min höft och hans strålar av varm säd skjuts ut i mig och han stönar högt och hetsigt medan han fyller mig.

När vi återhämtat oss frågar jag om jag får låna duschen och han frågar då om han ska följa med mig vilket jag givetvis vill så vi går in i badrummet som är ett riktigt stort badrum med både bubbelbad och två duschar och vi kliver in i den ena och när vattnet börjar strila känner jag hur hans säd rinner ur mig och jag skäms lite och blir generad men Thomas tar lite tvål och tvålar in mina kladdiga ben och spolar av dom innan han fortsätter tvåla in resten av mig och även tvättar mitt hår och jag återgäldar det genom att även tvåla in hela honom och då speciellt hans kuk som nu är helt slak och hängande innan vi torkar av varandra och sedan tar på oss lite kläder och då klockan börjar bli mycket ber jag honom att skjutsa hem mig och på vägen kramar vi varandras händer och ser på varandra och han säger att han ska resa bort några dagar men att han gärna vill träffa mig när han är tillbaka och jag blir glad inom mig för jag vill träffa honom igen med och innan jag hoppar ur bilen ger han mig en nyckel till sitt hus och säger att han är hemma igen på onsdag kväll och jag ger han en diskret kyss på kinden och samtidigt kramar jag till kuken med handen och vi ler mot varandra och jag försvinner in i vårt hus och jag hör hur han kör iväg när jag säger hej till mamma och pappa som sitter och ser på tv och jag går till mitt rum där jag klär av mig och lägger mig i sängen med en kudde mellan mina ben och tänker tillbaka på dom två underbaraste dagarna i mitt liv hittills och jag somnar direkt.