Han leker med mitt rövhål

Dating club +21

Aduit games

Han leker med mitt rövhål – Jag känner hur hans fingrar smeker min ryggrad, de smeker bara längre och längre ner längs ryggraden. Hans hand närmar sig svanken, handen snuddar försiktigt, försiktigt. Hans ömma hand mot mitt ryggslut får mig att rysa. Han närmar sig försiktigt min rumpa, hans händer smeker försiktigt min springa. Han särar på mina skinkor och spottar, jag känner hans svala saliv droppa mellan skinkorna. Han börjar smeka med sitt pekfinger kring mitt anus, han smetar ut salivet runt om. Jag njuter. Jag känner hur han droppar mer saliv i röven på mig, det är upphetsande. Han tar fler fingrar och smeker runt om mitt anus, i mellan åt pressar han fingrarna in men inte tillräckligt. Känslan att han lekar med mitt rövhål är underbar. Plötsligt lutar han sig över mig, sträcker sig mot min mun och kör in två fingrar i munnen på mig. Jag suger på hans fingrar tills de är tillräckligt våta då han sedan långsamt förflyttar sig nedåt igen. Försiktigt masserar han runt hålet och sedan pressar han bestämt in två fingrar. Det underlättar med mitt hala rövhål nedkletat med saliv då han kör in och ut fingrarna. Han trycker fingrarna så hårt och djupt in det går, jag stönar högre och högre ju hårdare och djupare han kör in fingrarna i mitt rövhål. Medan jag ligger platt på mage och håller i sär mina skinkor pressar han in ännu ett finger, det är tajt men han töjer försiktigt. Det känns som om hela hans hand töjer mitt rövhål men det är endast tre av hans fingrar som pressar in djupt,djupt och ut.

Plötsligt tar han ett hårt tag i skinkorna på mig, särar på dom så mycket det går för att verkligen få se mitt rövhål han snart ska tränga in i. Jag vänder mig om och får se hans snuskigt kåta blick då han skådar mitt rövhål. Han spottar lite till, smiskar mig hårt på skinkorna innan han lutar sig över mig och då jag känner hans vältränade bröst mot mina skuldror, då tränger han in sin stora , stora kuk i röven på mig. Det gör ont men känslan gör mig kåt så ju hårdare han knullar mig i röven desto mer njuter jag. Jag stönar för att det är så jävla skönt samtidigt som jag skriker för att det göra så jävla ont. Ju mer jag skriker destå hårdare knullar han mig. Han tar ett rajält grepp kring min hals, kväver mig försiktigt, samtidigt som han kväver mig spänns mitt rövhål så att det blir så tajt, tjat att han inte kan hålla längre. Hans orgasm är lång och intensiv och jag känner hur hela mitt rövhål fylls med hans tjocka varma sperma. Han säckar ihop över mig, pustar ut innan han reser sig upp, ber mig ställa mig upp på knä medan han särar mina skinkor för att se den underbara synen då hans sperma långsamt rinner ur mig

Dating club +21

Aduit games