Sex dating Stockholm

Sex dating Stockholm – Det här hände för snart 20 år sedan, jag var nyss fyllda 18 och bodde i en stad i mellansverige. Just den här dagen var jag på väg till en polare för lite röj på kvällen. Jag hade slutat tidigt i skolan och tänkte dra över till honom och lyssna till lite musik och ta en eller några pilsner. När jag ringde på kompisens dörr öppnades denna av hans mamma. Hon sa att ”Lasse” är inte inne, han skulle bara kila och göra några ärenden så du kan väl komma in och vänta, han kommer nog snart! Jag tog plats i Lasses rum och började slöläsa i en gammal MAD. Efter en stund kände jag att jag blev törstig och gick ut i köket för att dricka lite vatten. Lasses mamma låg under köksbordet och skurade golvet. Hennes klänning hade glidit upp och visade en härligt stor stjärt, för tillfället dock dold av ett par trosor. Jag kunde inte låta bli att beundra konstverket och jag kände hur kåtheten började rinna på. Jag vet inte vad som flög i mig när jag kröp ner bakom henne och med handen började massera hennes bakdel och fitta genom trosorna. Han hade inte sett mig och hoppade till av min beröring. ”Vad fan gör……mmmmmm det är skönt när du gör så där, mmmm fortsätt”, sa hon och sköt ut stjärten mot mig. Jag lättade lite på troskanten och stack in fingret, jag kände att hon var våt och svullen. När jag började jucka med fingret, ut och in, svarade hon med att hitta en mottakt med baken. Fan vad skön hon såg ut där på knä på golvet. Jag hade fantiserat om henne några gånger men aldrig trott att jag skulle få chansen att testa av henne. ”Gillar du att smeka mig?” frågade hon med ett leende. ”Du kanske vill smaka också”? Jag svarade inte utan drog bara av henne trosorna och hon snurrade runt på golvet och särade på benen så att hela fittan blottades för mina ögon. Jag dök hungrigt ner i den och lät min tunga smeka den, jag kände hur hon tryckte mitt huvud mot sitt skrev och stönade högt! Min tunga fann hennes klitta och hon blev helt vild när jag slickade den. ”Vill du knulla mig också?”, frågade hon mig. Innan jag hann svara tog hon min hand och drog mig med till sovrummet. Hon satt sig på sängkanten och drog ner mina byxor och fångade upp min kuk med sin hand. Hon runkade den sakta fram och tillbaka och sa att den i alla fall ville knulla henne. När hon förde den mot sin mun och började slicka kukhuvudet blev jag vild. Jag var bara tvungen att få borra upp hennes fitta, att få spruta henne full. Jag knuffade ner henne så att hon hamnade på rygg och styrde in min kuk rakt in i hennes fitta. Med ett enda tryck gled jag in med hela min längd. Hon kved lite, kanske gjorde det lite ont men jag kunde inte hålla mig. Hårt knullade jag henne och jag märkte att hon tyckte om det. ”Vill du spruta i mig?” frågade hon. ”Jag sprutar där du helst vill ha min sats, svarade jag henne. Vill du ha den i munnen, i fittan på magen eller kanske i stjärten” frågade jag henne tillbaka. ”Har du fått den i röven någon gång?” frågade jag och tänkte på hennes stora härliga röv. ”Nej i stjärten har ingen varit förut” svarade hon, ”Vill du så får du prova men sluta inte knulla mig bara. Det var så länge sedan och jag är så kåt”. Jag drog mig ur henne och lade upp hennes ben på mina axlar, så att hennes röv kom lite högre. Jag slickade på mitt finger och fuktade hennes rövhål. Försiktigt lät jag fingret glida in en liten bit och jag märkte att hon blev upphetsad av det. När jag sedan fattade tag om kuken och styrde den dit så kved hon lite, hon var trång i baken och jag behövde några juck innan jag kom in med hela min längd. Jag bad henne att smeka sin fitta samtidigt som min kuk fyllde hela hennes röv. Jag stötte hårt och kände att det började närma sig ett slut, ett sprut! Precis när jag kände sperman komma pulserande upp genom kuken så började hon stöna högt, nästan skrika ”Ja, ja jag kommer, åhhhhååååhhh” Då kunde jag inte hålla mig utan kände hur hela min sats gick rätt upp i hennes analgång. Jag blev alldeles yr och benen kändes svajiga när jag reste på mig. Då hörde jag en nyckel i dörrhålet. ”Fan, Lasse hade jag ju glömt!” Jag hann precis få på mig brallorna, och smyga ut i vardagsrummet där jag slog mig ner i en fåtölj när Lasse klev in i rummet. Vilken jävla tur att han inte kom några minuter innan, då hade det gått åt helvete för både mig och hans morsa! ”Tjena är du redan här” sa Lasse. Med lite svaj i rösten hörde jag mig själv svara ”Ja, jag fick sluta lite tidigare i dag och din morsa släppte in mig!” Samtidigt klev din mamma in i rummet, lite röd om kinderna men det var det enda man kunde ana från vårt vilda äventyr. ”Gick det bra, fick du med dig allt som jag bad dig om” frågade hon.” Visst” sa Lasse och skrattade, ”här är pengarna som blev över”. Kom så går vi in till mig svarade Lasse. På vägen dit passerade jag Lasses morsa, jag kände en klapp i baken och tyckte att hon viskade ett ”Tack, det där behövde jag!”, men jag vet inte , kanske var det bara önsketänkande från min sida.