Gratis sex dating

Gratis sex dating – var i slutet av november och riktigt kallt, så jag hade både jacka och halsduk. Trots att det var ganska långt hem till Johan så hade jag bestämt mig att gå, jag hade inte så mycket packning med mig. Lite längre fram på vägen såg jag hur Emma kämpade med sin stora väska så jag ropade på henne. Hon vände sig om och såg sig förvirrat omkring, men när hon fick syn på mig log hon. ”Fick du för dina föräldrar eller ljög du?” Skrattade hon. Jag svarade att dom hade tyckt att det var okej, men det hade dom egentligen inte. När jag frågat om jag och Emma fick sova hos Johan hade dom definitivt inte blivit glada, så jag sa att vi ångrat oss och bara jag och Emma skulle tälta på hennes baksida istället. Vi gick tillsammans över backen och cykelvägen fram till huset. Johan öppnade på en gång, så snabbt att han utan tvekan måste ha stått i fönstret och sett efter när vi kom. Jag och Emma log finurligt mot varandra. ”Jag har hyrt en film” Sa Johan och tog våra jackor. ”Ghost Ship. Verkar bra”. Vi nickade och sa att det lät jättefint, så gick vi in i hans rum och kröp upp i bäddsoffan som var utfälld för att vi skulle få plats. Vi såg halva filmen och hade jättemysigt tills Emma plötsligt satte sig rak upp i sängen. ”Jag har glömt min tandborste” Utbrast hon. Jag och Johan satte oss upp och såg på henne. ”Tyvärr så finns det ingen extra” Sa Johan fundersamt. ”Men du kan ju låna min cykel och åka och hämta din

Emma log tacksamt till svar. ”Tack” Sa hon. ”Det går fort, jag lovar. Titta klart på filmen ni så kommer jag snart”. Så gick hon och det blev lite spänt mellan oss, vi hade trots allt inte känt varandra så länge. Men så avbröt Johan tystnaden genom att säga: ”Fan vad varmt det är..”. Han tog av sig sin tröja och lade sig helt oberört ner igen. Jag stirrade på hans platta mage med den lilla hårsträngen som ledde ner till.. Jag rös. Johan såg leende på mig. ”Vad är det?” Sa hon och låtsades som ingenting. ”Tycker du inte att det är lite varmt här inne?” Så tog han av sig jeansen också, vilket verkligen chockade mig eftersom jag alltid upplevt Johan som blyg. Trots det kunde jag inte låta bli att titta på hans kalsonger så fort han verkade tillräckligt koncentrerad på tvn.. Jag såg hur han sträckte sig över mig för att ta popcornskålen, och i bara ett par sekunder vilade hans hand sig mellan mina ben. Jag kände hur det dunkade och blev vått och hoppades att han inte skulle märka något. För att dölja det drog jag upp en filt över mig och försökte koncentrera mig på filmen. Men så kröp Johan också in under filten, och med lite prasslande såg jag hur han sparkade ut kalsongerna. Jag andades tungt och häftigt, det var inga tvivel om att han skulle märka det nu, men jag kunde inte hjälpa det. Försiktigt smög han sig tätt intill och kysste mig hungrigt. Jag besvarade kyssen och försökte under tiden sparka av mig byxorna som korvade sig runt benen. Efter ett tag drog Johan ifrån sina läpp

läppar från mina och började försiktigt smeka mig över axlarna. Varje gång hans hand nuddade mig rös jag till i hela kroppen, det kunde inte gå fort nog. Men han smekte mig långsamt över axlarna och ner över armarna, mot magen. Jag väntade tålmodigt men när han på ett par minuter bara fått upp min tröja till naveln stönade jag till och ryckte av den själv. I två drag lyckades jag också slita av mig bhn och mina trosor. Jag kröp ännu närmre, så nära att hans ögon nästan blev vindögda, och viskade något i hans öra. Med ett upphetsat leende tog han fram en kondom ur lådan i bordet bredvid soffan. ”Här. Du får göra det.” Viskade han, blundade, och gav mig kondomen. Jag slet av oss filten och ålade mig neråt längs hans varma hud. Nu var det hans tur att stöna. Försiktigt trädde jag på kondomen en liten bit och började sedan dra ner resten med munnen. Men jag var för varsam och tog för lång tid på mig, för Johan började jucka mot min mun så jag drog ner resten med handen.

Snabbt runkade jag honom lite och såg hur hans hud blev mer och mer röd och svullen. Så drog han upp mig mot sig och tryckte sig nära. Han förde ner ett finger mot min f*tta och jag stönade våldsamt flera gånger om. ”Jag kommer!” Vrålade jag och Johan drog ur sitt finger och placerade k*ken på rätt ställe. Det kändes som om något brast inom mig när han kom in, han var så stor och jag så liten och ovan, men smärtan eggade mig bara. Han tryckte hårdare och hårdare och kom längre och längre in. Soffan runkade rytmiskt mot väggen. Nu flämtade vi i takt och jag slog mina ben om Johans rygg. Utan att tänka på vad jag gjorde lät jag tungan nudda vid hans axel som var alldeles vid min mun på grund av vår längdskillnad, och jag exploderade nästan av åtrå. Det smakade salt och varmt och sex..

Innan Johan han komma vände jag honom på rygg utan att dra ur hans k*k och satt nu grensle över honom. Jag började rida hårt och häftigt och han placerade händerna på mina bröst. Jag red honom så vilt att jag trodde att jag skulle börja blöda, men det spelade ingen roll längre. Efter bara en liten stund kom jag och utstötte ett djuriskt läte. ”Det går snart för mig” Sa Johan hest och jag reste mig upp. Han gav mig en undrande blick när jag sedan böjde mig ner och drog av kondomen. Först slickade jag honom bara retsamt, men så tog jag honom i munnen och runkade av honom med den andra handen. Jag hörde hur han flåsade högt och bad mig flytta på mig för nu skulle han komma, men jag fortsatte bara. Så sprutade det plötsligt ut något varmt och kletigt i munnen och jag lät honom bli färdig innan jag såg upp mot honom. Vi log stort mot varandra och satte oss upp i soffan igen. Så fick Johan ett skrämt uttryck i ansiktet och jag tittade förvånat åt det hållet han såg åt. Emma stod i dörröppningen med ena handen nere i trosorna.