Knulla med mamma

Knulla med mamma – Göteborgskalaset är något som alla göteborgare känner till, och troligen de flesta som bor någotsånär nära Göteborg också, och säkert en hel del turister med. För de som inte känner till saken kan jag snabbt nämna att en stor del av centrum är fullbelamrat med tält där de serverar mat och dryck, (öl och annat godis). Vidare finns det flera scener där det är många olika band som spelar. Samt mycket mer som jag inte orkar räkna upp.

Som vanligt är det hur mycket folk som helst ute och roar sig. Bl. a. massvis av unga snygga tjejer, och det är mest dem jag tittar på. Både de unga söta och ändå yngre och ändå sötare. Undrar var alla dessa små sötnosarna finns i vanliga fall när det inte är festligheter i stan. Jag strövar runt på stan och bara njuter av allt ”smågodiset” som myllrar runt mig.

Några meter från mig, på en gräsmatta, framför en för tillfället tom scen, står tre tjejer som ser ut att vara mellan sisådär 15 – 20 år och kivas om något. Den yngsta är blond, de båda äldre mörka. Det är inte långt ifrån att naglarna blixtrar och hårtussarna ryker. Plötsligt får den yngsta tjejen en knuff så att hon far baklänges i backen, och de andra två försvinner snabbt in i folkmassan och är borta. Det var ju tur i oturen att vi stod på en gräsmatta.

Som den gentleman jag är. (?) Och eftersom hon hamnade precis framför fötterna på mig, hjälper jag henne upp och frågar:

–     Slog du dig?

Lång tystnad medan hon tittar sig omkring. Sedan kommer det ilsket.

–     Nej, men vart tog de förbannade djävlarna vägen?

–     De stack iväg som bara den, så de lär du inte hitta i första taget i den här trängseln.

–     De helvetes satans djävla förbannade svinen! De hade mina pengar!

Uj, uj. Vilket språk, för att inte vara äldre. Så ser jag hur tårarna börjar rinna nerför kinderna på henne.

–     Varför knuffade de dig då?

–     Låt mig vara!

–     Javisst. Naturligtvis. Ursäkta att jag störde, jag försökte bara hjälpa dig, men passar det inte så …

När jag är på väg därifrån känner jag att någon tar mig i armen och hör en ledsen röst som säger:

–     Förlåt mig, det var inte meningen att jag skulle säga så, det bara blev så för att jag är så djävla arg.

–     Ok, jag förstår att du är arg, och vill du vara ifred så är det ok från min sida det också.

–     Nej. Du, … du sa att du ville hjälpa mig.

–     Ja, det sa jag.

–     Hur då?

–     Tja. Vad vill du ha för hjälp?

Tårarna kommer på nytt och hon tittar bara ner i marken utan att svara. Sedan kommer det sakta:

–     Helst vill jag ha tag i mina systrar så jag får mina pengar.

–     Jasså, det var dina systrar. Men det kan nog bli svårt att hitta dem i den här trängseln.

–     Ja, jag förstår det, men kan jag få pengar till spårvagnen så jag slipper gå hem så är jag nöjd.

–     Vad heter du?

–     Maria.

–     Jag heter Göte. Kom, vi går in och sätter oss på caféet här framme, så får du berätta om varför de knuffade dig.

–     Det kan vi väl inte göra utan att beställa, och jag har inga pengar.

–     Jo, det kan vi. Jag har pengar, och förresten så känner jag henne som äger fiket.

På väg till fiket sneglar jag nyfiket på Maria och konstaterar att hon är ganska alldaglig, men ändå riktigt söt på något sätt. Blåögd, en liten gullig uppnäsa, och en ganska liten mun med vackert formade läppar. Halvlångt blont lite vågigt hår, som hon har satt upp i två ”hästsvansar”. Som ”Pippi Långstrump”. Fast hästsvansar i stället för flätor. Smärt, nästan på gränsen till mager. Ett kort vitt linne som döljer ett par små söta bröst, och en likaledes kort vit kjol. På fötterna vita bylsiga sockor och vita gympadojor. (Flickan i vitt). Och så är hon så där lagom solbränd som gör att det vita lyser ändå vitare.

När vi kommer in på fiket frågar jag efter Majsan (hon som äger stället) och får reda på att hon är på kontoret en trappa upp, så vi går dit. Majsan är hyperstressad så här mitt i festligheterna med varuleveranser och personal som inte kommer i tid, eller ändå värre, inte kommer alls, men tar sig ändå tid att lyssna på oss. När jag har förklarat varför vi är där, får vi sätta oss i personalrummet, och där berättar Maria ungefär följande, medan en och annan tår fortsätter att droppa.

Dem som hon kivades med, och som knuffade omkull henne, är hennes äldre halvsystrar, Emma och Sofia, som har en annan pappa än henne, och de gaddar alltid ihop sig mot henne. Nu hade de lovat mamma att ta vara på henne under Göteborgskalaset, men det blev naturligtvis osämja som vanligt, och systrarna stack med hennes pengar.

Mitt under berättelsen kommer Majsan och frågar om vi är hungriga, och jag säger att lite grillad kyckling med potatissallad skulle inte sitta dumt, men Maria vill inget ha.

–     Är du inte hungrig Maria, frågar Majsan?

–     Jag har inga pengar kommer det tyst.

–     Jag bjuder.

–     Skriv upp det på mig Majsan, svarar jag.

–     Hör du illa Göte? Jag bjuder!

–     Ok, Majsan ok. Du bestämmer.

–     Vad vill du ha Maria?

–     En bit paj då.

Majsan tar snabbtelefonen och beställer upp vad vi vill ha, sedan stressar hon tillbaka till kontorsgöromålen och telefonsamtalen igen.

Medan vi väntar på maten säger jag till Maria att gå och tvätta av sig i ansiktet för hon är helt randig av tårar och smink. När hon går till toan upptäcker jag att hon har en stor smuts- och gräsfläck bak på kjolen, så när hon kommer tillbaka påpekar jag detta. Hon snurrar runt kjolen och konstaterar uppgivet:

–     Nej, sådan kan jag ju inte gå på stan. Nu måste jag åka hem i alla fall.

–     Visst inte. Hoppa ur kjolen så skall jag försöka få bort det mesta.

–     Du är inte klok. Jag kan väl inte klä av mig här?

–     Du har väl trosor på dig?

–     Jaa, det är väl klart.

–     Nå då så. Skynda på nu då innan maten kommer.

Med stor tvekan tar Maria av kjolen, och under har hon bara ett par små vita stringtrosor. (Mer vitt). Och jag konstaterar att hon har en riktigt läcker liten putrumpa.

Jag tar med kjolen in i omklädningsrummet, där fuktar jag en nagelborste med lite tvålvatten och gnuggar på fläcken som nästan försvinner helt. Sedan hänger jag in kjolen i torkskåpet och sätter på värmen, innan jag går ut till Maria och maten som har kommit.

–     Var är min kjol, frågar hon oroligt

–     Lugn Maria, den hänger till tork.

–     Är den så våt så kan jag ju inte gå ut på stan i alla fall.

–     Den är bara lite fuktig. Den torkar snart. Du kan väl gå utan kjol, du ser ju jättegullig ut som du är.

–     Du är inte klok!

–     Nehej du, tack för det. Igen.

–     Jag menade inte så.

–     Vad menade du då?

–     Jag menade … Menade … Jag vet inte.

–     Ok. Jag förstår. Jag bara retas lite med dig. Skall vi äta nu?

–     Ja tack.

Efter maten får Maria sin kjol som är nästa helt torr, och fläcken syns knappt ens på nära håll. När vi har tackat Majsan för maten går vi ut på stan igen, och Maria säger med ledsen röst:

–     Jag får väl åka hem i alla fall. Jag har ju inga pengar och då är det inget kul här på kalaset.

–     Du får låna pengar av mig.

–     Jamen … hur skall du få tillbaka dem?

–     Jag följer med dig här på kalaset.

–     Ja, gärna för mig.

–     Och sedan får du följa med mig hem och betala i natura.

–     Du är inte klok.

–     Jag vet, det har du redan sagt. Minst tre gånger.

–     Förlåt. Jag menade det inte.

–     Jag vet. Det har du också sagt.

–     Ok. … ”Lång paus” … Jag gör det.

–     Gör vaddå?

–     Följer med dig hem.

–     Du skämtar!

–     Nej det gör jag inte. Du sa ju det.

–     Ja, det sa jag. På skoj.

–     Vill du inte att jag skall följa med dig hem då?

–     Vet du vad det handlar om då?

–     Ja det är klart att jag vet. Du vill knulla mig. Tror du jag är en barnunge? Va?

–     Hm, det var en ledande fråga, som jag inte vill svara på.

–     Låt bli då.

–     Ställer du upp på det då?

–     Jaa, … om du är snäll mot mig.

–     Ok. Jag bangar inte.

–     Inte jag heller

–     Då får du allt stanna över natten.

–     Det får jag inte för mamma.

–     Jag ringer och förklarar för henne.

–     Du är inte klok!!!

–     Jag vet. Jag vet. Det låter nästan som om du hakat upp dig. Vad heter din mamma och vilket nummer är det?

–     Hon heter Lisa, och det är nr. xx xx xx, men du FÅR inte ringa henne och säga något.

–     Jovisst. Och jag skall tala om sanningen för henne, och ljuga lite också.

–     Du ÄR inte klok!

–     Jag vet. Det är fjärde, eller femte gången du säger det nu.

–     Jamen, … du är ju inte klok om du tänker ringa mamma om det!!!

–     Jag vet att jag inte är riktigt klok, för minst sjätte gången, det är därför jag ringer henne.

Jag plockar fram ”nallen”, ringer upp Lisa och berättar vad som har hänt, bortsett från det där med kjolen. Att jag redan har plockat av henne den en gång, och tänker göra det igen menar jag. I stället säger jag att min dotter Lena är med, och att tjejerna kommer väldigt bra överens.

–     Ja, jag borde ha förstått att det inte skulle gå vägen med de tre tillsammans, för det har det aldrig gjort, säger Lisa med en suck.

–     Maria får låna pengar av mig, så att hon kan roa sig, och så undrar Lena om Maria inte kan få lov att ligga över hos oss i natt, för det kommer nog att bli ganska sent.

–     Joo, det kan hon väl få, om det inte blir en massa extra besvär för dig.

–     Nejdå, det besväret får de ta hand om tillsammans.

–     Ja, då går det bra. Hälsa Maria att Emma och Sofia minsann skall få veta av att de lever när de kommer hem, nu när jag har fått veta hur det har gått till i stan.

–     Säg att det var en granne som såg alltihop och talade om det för dig, så att Maria inte får skulden för att hon har skvallrat.

–     Ja, det var en bra ide. Det skall jag säga.

–     Jag kör hem Maria någon gång i morgon när de har vaknat.

–     Tack, det var väldigt snällt.

När samtalet är slut säger Maria:

–     Hur kunde du lura mamma så?

–     Medfödd begåvning.

–     Nää, du Är inte riktigt klok.

–     Det vet jag nu. Har du verkligen hakat upp dig, eller … Men nu skall vi väl festa?

–     Joo, det skall vi väl.

–     Vill du ha en öl?

–     Jatack, gärna, om du inte skvallrar för mamma.

–     Det är klart att jag inte gör.

Efter några timmar och tre stora starköl är Maria ordentlig påverkad och fnittrig till tusen.

–     Hi, hi, hi. Vilken tur att jag träffade dig Göte.

–     Det kanske du inte säger hemma i sängen sedan.

–     Hi, hi, hi. Vi får väl se om jag vågar.

–     Annars får du ligga ute i trädgården,

–     Det tror jag inte på. Hi, hi, hi. Får jag en öl till Göte?

–     Nix. Du har redan fått två för mycket.

–     Jamen jag är törstig. Hi, hi, hi.

–     Då får du dricka läsk.

–     Ja, du har kanske rätt. Jag har lite svårt för att gå rakt. Hi, hi, hi.

–     Sa du lite?

–     Hi, hi, hi. Jag tycker att du är gullig.

–     Det är du också.

–     Hi, hi, hi. Och full. Hi, hi, hi.

–     Ja, det är inte utan att det märks att du är påverkad.

–     Hi, hi, hi. Men bara lite, va? Hi, hi, hi.

–     Ja, relativt.

–     Va, rel … va då.

–     Relativt. Det betyder ungefär att det beror på vad man jämför med.

–     Jasså, ja då förstår jag.

–     Bra.

–     Jämfört med de två? Och så pekar hon på två killar som är så påverkade att de kryper runt mer än går.

–     Alldeles riktigt.

Medan vi går vidare på kalaset lägger Maria armen om mig och trycker sig hårt intill mig medan hon gång på gång tittar på mig med glansiga ögon. Jag bryr mig inte om ifall någon tittar på oss, utan hoppas bara att de tror att vi är pappa och dotter.

Jag föreslår att vi skall sätta oss på en bänk som står lite avsides, och det tycker Maria är en bra idé. När hon sätter sig säger hon:

–     Usch vad kallt det är om rumpan, får jag sitta i ditt knä?

–     Javisst får du det, om du nu tycker att det är så kallt.

–     Tack Göte. Du är allt bra snäll. Hi, hi, hi.

–     Och du är bra fnittrig.

–     Hi, hi, hi. Jag vet, det är ölens skull. Hi, hi, hi.

Maria lägger sin smala arm om min nacke, drar ner mitt huvud och viskar:

–     Kyss mig Göte.

Jag ger henne en snabb puss på munnen.

–     Nej ingen puss. En riktig kyss vill jag ha.

–     Här, mitt bland allt folket?

–     Ja! Jag tycker om dig.

Hon får en riktig kyss, och hennes lilla tunga letar sig direkt in i min mun och börjar brottas med min. Mitt i kyssen tittar jag mig omkring och då det inte är någon tätt inpå oss klämmer jag lätt på det ena lilla bröstet, bara för att se hur hon reagerar. Direkt pressar hon bröstet mot min hand medan hon stönar lätt: ”Mmmmm”, och jag känner hur bröstvårtan styvnar i min hand. Och DET beror knappast på kylan.

Mitt i kyssen för jag upp handen under linnet och klämmer direkt på de små godsakerna, vars vårtor står som små styva pinnar rakt ut. Medan vi kysser vidare försöker hon säga något, men det enda jag hör är:

–     Mmmmm. Mummel, mummel.

Nåja, det var nog inget viktigt i alla fall, men jag känner hur hon särar på benen, så jag kan nästan gissa mig till vad det var hon försökte säga. Efter en flera minuter lång kyss sliter jag mig loss med orden:

–     Nej lilla vän, detta går inte, vi får allt röra lite på oss också.

–     Nej, jag vill kyssas mer.

Jag förstår att Maria inte gärna vill resa på sig, men efter ytterligare några halvtama protester från henne går vi ändå vidare.

När vi har avverkat större delen av kalasområdet ett par varv till, med Maria fortfarande tätt intill mig, och lyssnat en stund på en sådan där ”skrammelgrupp” (modern ungdomsorkester) en stund säger jag:

–     Nej, nu är jag trött på det här. Nu åker vi hem.

–     Ja Göte. Hi, hi, hi. Och knullar. Hi, hi, hi.

–     Din lilla fnitterfia.

–     Hi, hi, hi. Jag tycker om dig Göte.

–     Vi får väl se om du fnittrar lika mycket när jag har spetsat dig på kuken.

–     Hi, hi, hi.

Jag tycker att det är onödigt att visa grannarna att jag i min ålder kommer hem med en halvfull liten tösunge mitt i natten, så jag kör ut till sommarstugan. Maria fnittrar i stort sett hela vägen dit, och jag ångrar att hon fick mer än en öl. Mellan växlingarna låter jag handen smeka över hennes slanka lår, och hon särar villigt på benen när jag närmar mig fittan. Jag smeker så pass högt upp att lillfingern nuddar blygdläpparna, och Maria trycker underlivet mot min hand medan hon säger:

–     Ta under trosorna Göte. Hi, hi, hi.

–     Ja, när vi är framme.

–     Nu! Jag kan inte vänta så länge. Hi, hi, hi.

–     Det blir du tvungen till, fnittermaja.

–      Hi, hi, hi. Jag är så kåt så … Hi, hi, hi, och lite full också. Hi, hi, hi.

Jag låter handen glida smeksamt över de små brösten, och direkt sliter Maria upp linnet medan hon nästan skriker:

–     Jaa, känn på mina bröst Göte. Smek mina bröst. Kyss dem.

–     Lugna ner dig unge så att jag inte kör av vägen.

–     Jamen jag är så kåt. Hi, hi, hi.

–     Ta på dig tills vi är framme, svarar jag i sträng ton.

–     Ja Göte. Hi, hi, hi. Känn en gång till bara. Hi, hi, hi.

–     Ta på dig! NU!

–     Hi, hi, hi.

Väl framme så går Maria helt stadigt, men fnittrar fortfarande åt allting. Men jag förstår att hon i alla fall börjar nyktra till lite, vilket är tur, för en redlöst berusad tösunge i hennes ålder skulle jag aldrig kunna tänka mig att spänna på.

–     Var är vi Göte?

–     Vid min sommarstuga.

–     Härligt. Skall vi knulla nu? Hi, hi, hi.

–     Ja, om du lugnar ner dig lite.

–     Hi, hi, hi.

Vi hinner inte mer än innanför dörren innan hon sliter av sig linnet och frågar:

–     Tycker du att jag har fina bröst, Göte? Hi, hi, hi.

–     Jadå lilla stumpan, du har jättefina bröst.

Medan jag smeksamt uppskattande klämmer på de små tuttarna, som i storlek och form är ungefär som en halv (liten) citron. En sådan där citron som liksom är lite utdraget spetsig i ena ändan. Snabbt kliver Maria ur kjolen och trosorna med orden:

–     Känn på fittan Göte, den längtar så efter dig. Hi, hi, hi.

–     Ta det lugnt unge, vi har hela natten på oss.

–     Halva natten har ju redan gått. Hi, hi, hi. Knulla mig nu Göte. Hi, hi, hi.

–     Först skall du in i duschen.

–     Varför det, jag duschade i morse.

–     Kan hända. Men jag gillar nyduschade tjejer, och så har du rullat dig på gräsmattan också.

–     Ja, det har du rätt i. Hi, hi, hi.

Medan Maria fortfarande fnittrande duschar går jag ner i källaren och stänger av varmvattnet. Resultatet blir ett isande illvrål som ekar runt i stugan.

–     Oooooiiiiiiiii.

När jag kommer upp igen står Maria mitt på golvet, med en handduk framför sig, fortfarande drypande våt och hackar fram:

–     Va, varm, varmvattnet to, to, tog bara slut!

–     Jag vet. Jag stängde av det.

–     Stäng …Va, var, varför då?

–     För att du skulle duscha kallt och nyktra till lite.

–     Du di … din … din … sadist.

Hon släpper handduken, och med sina små händer trummande på min ludna breda bröstkorg fortsätter hon:

–     Jag hatar dig Göte. Jag hatar dig.

–     Har du slutat att fnittra nu?

–     Jag hatar dig, din sadist.

Jag tar ett badlakan och sveper in henne i. Varefter jag bär in henne i sängkammaren och lägger henne på sängen, under hennes vilda protester.

–     Rör mig inte, din sadist. Rör mig inte.

På grund av hennes sprallande åker badlakanet av henne, och hon ligger åter alldeles naken framför mina beundrande blickar.

–     Ok. Ta på dig då så kör jag hem dig.

Hon blir helt stilla medan hon flämtar fram:

–     Du är inte klok. Vad tror du att mamma säger när jag kommer hem full och luktar öl.

–     Jag har inte en aning.

–     Hon slår ihjäl mig. Jag får så mycket stryk att jag inte kan gå.

–     Det är inte mina bekymmer.

–     Nej snälla Göte. Inte det. Jag ångrar mig. Du får göra vad du vill med mig.

–     Ha. Det tror jag när jag vill.

–     Säkert.

–     Då får du stryk av mig i stället.

–     Ja hellre det.

–     Jag kan slå mycket hårdare än din mamma.

–     Men det gör du inte va! Snälla Göte.

–     Lägg dig på magen.

–     Snälla, snälla Göte.

Maria lägger sig på magen och knyter händerna hårt medan jag stryker lätt över den lilla rumpan.

Då det inte händer något mer tittar hon försiktigt upp och får syn på att jag flinar i stort sett med hela ansiktet.

–     Åh, du luras bara.

–     Javisst, det är klart.

–     Du din … din …

–     Passa tungan nu Maria, annars blir det smisk i alla fall.

–     Åhh, jag blir så arg så …

–     Och vad tänker du göra åt det då?

–     Inget, men dumma dig inte mer nu, Göte. Kom hit och knulla mig i stället.

–     Har du något skydd?

–     Ja, jag har P-piller, men det vet mamma inte om.

–     Hur kan du ha det då?

–     Skolsyster har hjälpt mig.

–     Ok. Har du tagit dem då?

–     Ja det är klart, annars gör de ju ingen nytta.

Jag är inte nödbedd, utan slänger av mig kläderna och lägger mig över henne medan jag suger på de små härliga brösten. Hon är fortfarande lite kall efter duschen, men under mina smekande händer blir hon snart upphettad igen. Nu är jag så pass kåt att jag tänker mer på min egen njutning än hennes. När jag låter fingrarna glida prövande över hennes lilla fitta finner jag att hon trots allt är lite torr, fast hon tigger om kuk. Jag tar jag fram tuben med glidsalva och stryker ut lite i hennes fitta, och en klick på kuken. Under tiden gnäller Maria:

–     Knulla mig Göte. Knulla mig. Vad väntar du på? Knulla mig nu.

–     Lugn, du skall få smaka kuk. Jag tycker bara att du är lite torr i sprickan, så jag kletar på lite glidsalva för det.

–     Skit i det. Knulla mig. Stoppa in din stora djävla kuk, nu!

–     Ok, här får du, och så trycker jag dit allt jag har.

–     Aaaiiijjj, det gör ont, skriker Maria, och försöker att knuffa bort mig.

För alla helvetes smådjävlar, tänker jag förvånat medan jag tittar på Maria. Tösungen var oskuld!!!

–     Varför sa du inte att du var oskuld?

–     Jag glömde det, kommer det mellan snyftningarna medan tårarna rinner nerför kinderna.

–     GLÖMDE!!! Snacka inte sådan djävla skit Maria. Sådant glömmer man inte. Varför sa du inget?

–     Jag vågade inte.

–     Varför då?

–     Jag var rädd att du skulle bli arg på mig då.

–     Skulle jag bli arg för att du var oskuld?

–     Jaa, och då kanske du inte hade velat knulla mig.

–     Det där får vi allt ha ett allvarligt samtal om sedan.

–     Ja, Göte.

–     Skall jag fortsätta att knulla dig?

–     Ja, snälla Göte. Om du vill.

Under tiden vi har snackat har de mesta smärtorna lagt sig för Maria, och min kuk som nästan slaknade helt av rena chocken börjar åter styvna. Sakta återupptar jag knullandet medan Maria smågnäller över att det gör ont.

–     Sluta upp med ditt gnällande nu, unge. Du kunde ha sagt något i förväg.

–     Ja Göte, förlåt mig.

–     Ja, jag förlåter dig, om du slutar att gnälla.

–     Jamen, det gör ont.

–     Inte mot vad det kommer att göra i rumpan på dig när jag har knullat färdigt.

–     Snälla Göte, förlåt mig. Jag skall inte gnälla mer. Du behöver väl inte smiska mig? Snälla.

–     Jo, det skall jag, och det så att du kommer att känna det flera veckor framåt.

–     Jag skall inte gnälla mer, snälla Göte.

–     Spelar ingen roll nu längre. Du har redan beställt smisk. I massor!

Jag lägger upp Marias ben på axlarna och riktigt råknullar henne medan hennes tårar rinner, men hon beklagar sig inte över min hårdhänta behandling. Nu, utan minsta tanke på hennes njutning knullar jag på besinningslöst i den trånga lilla fittan, för jag känner att snart kommer jag att spruta för fulla muggar. Och så kommer jag. Med ett högt stön trycker jag in kuken i botten och pumpar in satsen i det ena långa sprutat efter det andra.

–     Aaajjjjjeee, akta mig, det gör ont, gnäller Maria.

Tydligen kom jag för djupt i upphetsningen, och det var faktiskt inte meningen. När jag har lugnat ner mig lite efter den härliga utlösningen, drar jag mig ur henne och säger:

–     Ut och duscha av dig nu.

–     Jag vill inte duscha i kallt vatten, gnyr Maria.

–     Det är inte kallt, jag satte på varmvattnet igen.

–     Är det säkert?

–     Känn efter vet jag.

–     Ja Göte.

Efter duschen kommer Maria åter in i sovrummet och lägger sig i sängen jämte mig. Hon ger mig en stor kram och en kyss innan hon tyst säger:

–     Skall du smiska mig nu?

–     Ja, nu skall du få så att du inte glömmer det i första taget.

–     Jamen snälla du …

–     Jag ÄR inte snäll mot tjejer som ljuger och luras! På mage nu.

–     Ja Göte, snälla.

Maria lägger sig på mage och knyter åter händerna hårt medan jag bara tittar på henne. Efter någon minut tittar hon upp och frågar lite skrämt:

–     Skall du inte smiska mig?

–     Nej, men egentligen skulle jag ha gjort det, bara för att du inte sa något om din oskuld, men jag skall låta nåd gå före rätt bara för att dina systrar har varit så djävliga mot dig redan.

–     Tack snälla Göte, du är allt ganska snäll ändå.

–     Var inte för säker på det du, rätt som det är så kanske det smäller i den där lilla söta rumpan ändå.

–     Jag tror du mest låtsas att du är arg.

–     Ibland ja, men inte alltid.

–     Men nu är du väl inte arg på mig?

–     Jo, lite, men nu tycker jag att vi skall vi sova.

–     Håller du om mig då?

–     Ja lilla vän, det gör jag.

Och med Maria djupt inkrupen i min famn somnar först hon, och sedan jag också efter en liten stund.